Hírek, információk



Igló elleni mérkőzés

Ingyenes a belépés!

2018-04-12 18:55:17Kedves Szurkolók!

A szerdai szeredi talákozó "fényében" rendkívüli módon felértékelődött a szombati Igló elleni mérkőzés tétje.Tudatában vannak e ténynek a játékosok és a vezetőség is. A játékosok az edző, a vezetőség a Ti segítségetekkel szeretne eleget tenni a "győzelmi kényszernek". Felajánljuk ezért a mérkőzésre való belépést INGYENESEN!
Cserébe csak annyit kérünk, hogy a lehető legnagyobb számban látogassatok ki a stadionba és 12. játékosként űzzétek, hajtsátok a csapatot a győzelemre!
Aki emellett még szeretné anyagilag is támogatni a csapatot,
annak urnát helyezünk ki a lelátóra és az a belépő árával, esetleg tetszés szerinti összeggel hozzá járulhat a klub költségvetéséhez. Garantáljuk, hogy a befolyó összeget az ifjúsági nevelésre fogjuk fordítani.
Kedves komáromiak, közeli és távolabbi környékbeliek, áldozzátok csapatunknak a szombati késő délutánt, gyertek és legyetek részesei a reménybeli győzelemnek!!!

Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

Milí fanúšikovia!

Po stredajšom zápase v Seredi sa mnohonásobne zvýšila dôležitosť nášho sobotňajšieho duelu proti mužstvu zo Spišskej Novej Vsi. Vedomí tohto faktu sú si nielen hráči, ale aj vedenie klubu. Hráči, tréner a vedenie by chceli dosiahnuť nutnú výhru s Vašou pomocou, preto Vám ponúkame vstup na tento zápas ZADARMO!

Za to by sme Vás chceli poprosiť, aby ste v čo najväčšom počte prišli na náš štadión a povzbudzovali chalanov ako 12. hráč, aby sme dosiahli dôležité víťazstvo.

Kto by mal záujem popri fandení podporiť mužstvo aj finančne a prispieť k rozpočtu klubu, bude mať možnosť vhodiť vstupné, resp. ľubovoľnú sumu do urny, ktorá bude umiestnená na tribúne. Garantujeme, že pozbieranú sumu budeme venovať na výchovu mladých talentov.

Milí Komárňania, obyvatelia bližšieho a vzdialenejšieho okolia, venujte nášmu tímu sobotňajšie neskoré popoludnie, príďte a staňte sa súčasťou nášho (veríme, že) víťazstva!!!

Do toho KFC! Do toho Komárno!!!