Hírek, információk



Értékes pontot hozott el Kassáról hétvégén a Komáromi FC

2022-08-09 22:29:10A komáromi gárda egyértelműen azzal a céllal lépett pályára, hogy három ponttal a zsebében térjen haza Kassáról a szlovák országos másodosztály bajnokságának 4. fordulójában. Bár a hazaiak kicsivel többet járatták a labdát, az első játékrészben mégis a liláknak volt több lehetőségük a gólszerzésre. A térfélcsere után a kassaiak dönthették volna el a mérkőzést, ám Miroslav Bréda kivédte Pačinda büntetőjét.

A csallóközi klub így sikeresen megőrizte veretlenségét és 8 ponttal (két győzelem, két döntetlen), mindössze egy ponttal lemaradva az előtte lévőktől, negyedik a tabellán.

A mérkőzés utáni értékelőjében Radványi Miklós elmondta, hogy elégedett a döntetlennel, hisz elvisznek egy pontot, miközben az FC Kassa egy minőségi csapat, minőségi játékosai vannak, ezért ez a pont értékes a komáromiak számára.

A játékvezetéssel viszont már nem volt ilyen elégedett a tapasztalt vezetőedző.

"Az a neutrális úr, akinek semlegesnek kellett volna lennie, csinált olyan dolgokat, amikre úgy gondolom, hogy Kassának nem volt szüksége. A Kassának jó csapata van és Kassa ha fel akar jutni, akkor az olyan csapatot, mint amilyen a miénk, le kell tudnia győzni"

fogalmazott Radványi.



A mérkőzés összefoglalója:



A komáromi gárda legközelebb augusztus 13-án 17 órától lép pályára a Pintyőkeligetben, ahol Homonna csapatát fogadják, majd egy héttel később, 21-én délelőtt 10:30-tól rendezik a csallóközi derbit Somorján.

Ismert már a Slovnaft Cup sorsolása szerinti első KFC-mérkőzés időpontja is. Augusztus 24-én 17 órától az V. ligában szereplő Nádszeg csapatával mérkőznek meg a továbbjutásért a lilák.

Körkép.sk/KPA


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: FC Košice - KFC Komárno 0:0