Hírek, információk



Jó játékkal tartott otthon három pontot a Komáromi FC

2023-04-07 16:15:53Zsolna B csapatát fogadta szombaton a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály 23. fordulójában.

A hazaiak már a mérkőzés elejétől ostromolták a vendégek kapuját és néhány ígéretes helyzetet sikerült is kialakítaniuk, bár ezek még nem jelentettek igazi veszélyt a zsolnai hálóra.

A 41. percben egy gyors akciót követően már oda kellett tennie magát Kúdelčíknek, hogy védeni tudjon - a védők között jó ütemben érkező Štepanovksý fejese így a felső léc fölött hagyta el a pályát.

Négy perccel később viszont már az egyébként jó formában lévő Kúdelčík sem tudott csodát tenni - Druga ért bele bravúrosan a labdába, majd az így középre pattanó játékszert Ganbayar Ganbold fejelte védhetetlenül a hálóba.

A második játékrészben mindkét csapatnak megvoltak a maga helyzetei, de a komáromiak végig megtartották fölényüket és a három pontot is.

A találkozó után Radványi Miklós értékelt elégedetten a Futbalnet TV kameráinak.

"Tudtam, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, olyan minőségi, fiatal játékosok ellen léptünk pályára, akik azt gondolom, hogy 1-2 év múlva a Fortuna Ligában fognak játszani. Tehát tudtuk, hogy nehéz lesz, de örülök hogy adtunk egy gólt, és hogy ezzel az egy góllal jobbak voltunk. Voltak még helyzeteink, tehát meg kell dicsérnem a srácokat, a mérkőzést végighúzták. Amit kértünk, azt teljesítették, szóval elégedett vagyok."

mondta Radványi a találkozó után.

Azzal kapcsolatban, hogy épp a félidő vége előtt szereztek gólt, Radványi úgy nyilatkozott, hogy sose jó az öltözőbe való bemenetel előtt gólt kapni.

"Mindig fontos adni, vagy épp nem kapni gólt az öltözőbe. Mi ma adtunk. Boldog vagyok emiatt. A második félidő nem volt egyszerű, de azt gondolom, hogy azt is irányítottuk. Több lövési kísérletünk, több lehetőségünk volt. Örülök, hogy megint sikerült bekapott gól nélkül végeznünk és megvan a három pontunk."

nyilatkozta Radványi, akinek védenceire jövő héten két bajnoki is vár.

"Szerdán játszunk Pozsonyligetfaluval, aztán Tőketerebesre utazunk, így kicsit igényesebb lesz. Széles a keretem, ezért is cseréltem le korábban néhány játékosomat, hogy szerdára fittek legyenek. Vannak lehetőségeim, mert mint említettem, széles a keret, hogy bírjuk a terhelést. Fel vagyunk rá készülve"

zárta a szakvezető.

A KFC A-csapata április 5-én 16:30-tól Pozsonyligetfalu ellen lép pályára, majd április 8-án 15:30-tól Tőketerebes vendégei lesznek.

https://www.youtube.com/watch?v=YRRExxKEk_A

Körkép.sk/KPA


A cikkhez kapcsolódó hivatkozások:

Mérkőzés: KFC Komárno - MŠK Žilina B 1:0