Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - OŠK Trenčianske Stankovce 3:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 2. forduló
Dátum:2013-08-10, 17:00
Gólok:45. Gonzáles Jozef, 71. Szórád Csaba, 83. Szórád Csaba
Sárgalapok:51. Németh Zsolt, 88. Gonzáles Jozef
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 6 - Szabó Marek, 8 - Németh Zsolt, 15 - Németh Péter,
7 - Nagy József, 16 - Szórád Csaba, 11 - Gonzáles Jozef, 13 - Csonka Árpád, 12 - Kóša Tamás
Cserék:14 - Szegedi Róbert - Csonka Árpád (46. perc), 17 - Gelle Štefan - Németh Péter (46. perc), 9 - Uzola István - Kóša Tamás (74. perc)
Játékvezetők:Valent-Vajíček-Jančok-Lukács
Nézőszám:350
Értékelés:Az első 25 perc nagy hazai fölényben zajlott, utána egy kissé kiegyenlítődött a játék, igazán komoly helyzet nem sok volt. Az első félidő hosszabbításában egy nagy kapushiba után Gonzáles szerezte meg a vezetést. A második játékrészben a cseréknek is köszönhetően több helyzet alakult ki, Szórádon kívül elsősorban Szegedi szerezhetett volna gólokat. A győzelem megérdemelt, a vendégek elsősorban néhány durva szabálytalanságukkal tűntek ki, amit gyakran elnézett a játékvezető.
A teljes mérkőzés megtekinthető: http://kraliktv.com/index.php/hu/videok/sport/item/345-futball-regiobajnoksag-1-fordulo-kfc-trencianske-stankovce-3-0
Delta:Az első félidőben nem igazán alakult ki szép játék, hiszen a vendégek nagyon masszívan védekeztek, helyenként ez a masszív védekezés már-már a durvaság határait is súrolta. A hazai próbálkozások rendre elakadtak a jól szervezett vendég védelmen, így igazi gólhelyzetet sem tudtak teremteni. Lőhettek volna ugyan egy büntetőt, de a játékvezető másképp értelmezte a vendégek egyik védőjének kezezését a büntetőterületen belül. Az ebből fakadó izgalmak azonban nem sokáig tartottak, a játék folytatódott tovább. Már-már úgy nézett ki, hogy az első félidőben a szurkolók nem látnak gólt, amikor az első félidő utolsó percében a vendégek kapusa, egy nem éppen erős lövést követően kiejtette a labdát, a szemfüles Gonzáles eszmélt a leggyorsabban, és máris jobb hangulat uralkodott a lelátón. A második félidőben, aztán minden megváltozott. A komáromi lilák felpörögtek, és több esetben is percekig csak az ő lábukon vándorolt a labda. Csak idő kérdése volt, mikor kezdik szétlőni az ellenfelüket, hiszen most már a helyzetek is jöttek szinte futószalagon. Gyurenka edző pályára küldte Szegedit és Gellét, ezzel is fokozva a támadójátékot. Egyre élvezetesebb lett a találkozó, a 72. percben aztán Szórád Csaba kihasználta harmadik kínálkozó helyzetét, és növelte csapata előnyét. Ezt bő tíz perc múlva megismételte, egyértelművé téve, melyik csapat is jobb a mai délutánon.
Nitrianske Noviny:Domáci začali proti nováčikovi, ktorý bol povzbudený víťazstvom nad Palárikovom z prvého kola, aktívne. Hostia sa húževnato bránili takmer celý prvý polčas, avšak v jeho samom závere potrestal ich chybu Gonzáles. V prestávke vystriedal domáci tréner dvoch hráčov, ktorí ešte viac posilnili ofenzívu KFC. Fialovo-bieli hrali naďalej svoj kombinačný futbal, na ktorý už v druhom dejstve súper vôbec nestačil. Dobrá hra domácich bola korunovaná ďalšími dvoma peknými gólmi, ktorých autorom bol kapitán Szórád.