Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - ŠK LR CRYSTAL 1:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 11. forduló
Dátum:2013-10-12, 14:30
Gólok:25. Gonzáles Jozef
Sárgalapok:37. Szórád Csaba, 40. Csonka Árpád
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 6 - Szabó Marek, 5 - Kökényesi Attila, 11 - Gonzáles Jozef,
7 - Nagy József, 16 - Szórád Csaba, 15 - Németh Péter, 13 - Csonka Árpád, 9 - Uzola István
Cserék:12 - Kóša Tamás - Uzola István (62. perc), 17 - Gelle Štefan - Csonka Árpád (83. perc)
Játékvezetők:Santa-Paulovič-Kalčik-Lukács
Nézőszám:300
Értékelés:Helyzetek igazán csak mindkét félidő végén alakultak ki. A Gonzáles 3 pontot érő góljáig a hazaiak uralták a játékot, ezután viszont jópár helyzetet kialakítottak a vendégek, és egy kis szerencsével, akár egyenlíthettek volna is.
A teljes mérkőzés megtekinthető itt: http://kraliktv.com/index.php/hu/videok/sport/item/364-futball-regiobajnoksag-11-fordulo-kfc-lednicke-rovne-1-0
Delta:Már hagyományos módon, erős komáromi támadásokkal indult a találkozó, így az üveggyáriak kapuja szinte állandó veszélyben forgott. A találkozó 26. percében aztán a lilák megszerezték a vezetést is, amikor Csonka pontos labdája megtalálta Gonzálest, aki nem hibázott. Ezután egy játékvezetői tévedés korbácsolta egekig a kedélyeket, amikor Csonka felvágásáért nem büntetőt ítélt, hanem a KFC játékosát "jutalmazta meg" egy sárga lappal, állítólagos színészkedés okán. Szó sem volt színészkedésről, és bizony nem sok híja volt, hogy ez döntő momentuma legyen a mérkőzésnek. A hazaiak lendülete ugyanis alábbhagyott, amit a nagyon jól képzett vendégek azonnal észrevettek, és egyre többször jelentek meg Kostoláni kapuja előtt. Csak a szerencsének tudható be, hogy több helyzetükből legalább egyet nem értékesítettek. Persze, közben azért a hazaiak is eljutottak helyzetekig, de ekkor már hiányzott egyfajta átütőerő, amely sikerhez vezethetett volna. Mindent összevetve, elmondható, hogy a játék képe alapján ezzel az egy góllal a hazaiak jobbak voltak, így győzelmük megérdemelt.