Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - ŠK Blava Jaslovské Bohunice 1:2 (0:2)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 15. forduló
Dátum:2013-11-09, 13:30
Gólok:75. Podlucký Michal - 29. min., 40. min.
Sárgalapok:41. Rapčan Tomáš, 52. Kökényesi Attila, 90. Szabó Marek
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 6 - Szabó Marek, 8 - Németh Zsolt, 11 - Gonzáles Jozef,
7 - Nagy József, 5 - Kökényesi Attila, 14 - Szegedi Róbert, 13 - Csonka Árpád, 12 - Kóša Tamás
Cserék:15 - Németh Péter - Szegedi Róbert (46. perc), 9 - Uzola István - Kökényesi Attila (74. perc)
Játékvezetők:Patrovič-Halíček-Vajíček-Jeriga
Nézőszám:250
Értékelés:Az első félidőben meddő komáromi fölény volt, ugyan az első percben kimaradt egy nagy hazai helyzet, de ezután két vendég gólt láthatott a közönség. A második félidő hasonlóan folytatódott, hiába volt fölényben a komáromi csapat, helyzetek nem igazán akadtak. A szépítő gólra egészen a 75. percig kellett várni, ami Podlucký nevéhez fűződik. Ezután viszont mintha kicserélték volna a csapatot, sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, ám azok rendre kimaradtak, így végül a vendégek szerencsésen ugyan, de elvitték mindhárom pontot. A vereség ellenére fantasztikus őszt produkált a csapat, hiszen idegenben csupán egyetlen egyszer vesztett pontokat, és a 15 mérkőzésből 12-t megnyert.
A teljes mérkőzés megtekinthető itt: http://kraliktv.com/index.php/hu/tartalmak/videok/sport/item/374-futball-regiobajnoksag-15-fordulo-kfc-j-bohunice-1-2
Delta:Mintha a levegőben érződött volna, hogy a KFC játékosok vállán nagy teher fekszik. A tét ugyanis az volt, hogy győzelem esetén ők lesznek az őszi bajnokok, ami ugyan szép címnek látszik, bár különösebb jelentősége a bajnokságot illetően nincs. Nem is kezdtek rosszul, hiszen már az első támadásukból gólt érhettek volna el, viszont látni kellett azt is, hogy a vendégek gyors ellentámadásai sok veszélyt hordozgathatnak magukban. És hordoztak is. Az első félidőben kétszer is betaláltak úgy, hogy a hazaiak már komolyabban nem is veszélyeztették a kapujukat. A második félidőben kissé feljavult a komáromiak játéka, negyedórával a vége előtt Podlucký szépített is, ennek ellenére nem úgy nézett ki, hogy a lilákban lenne erő az állás megofrdítására. Pedig az utolsó negyedórában szinte felbillent a pálya, a vendégek kapusa a mérkőzés legfoglalkoztatottabb embere lett. Sajnos meg kell mondani, hogy ezen a mérkőzésen a lelkesebb és nagyobb becsvággyal küzdő csapat vitte el a három bajnoki pontot.
Nitrianske Noviny:V prvom polčase sa na ihrisku dialo to, čo chceli hostia. KFC hral kŕčovito, pričom J. Bohunice boli nebezpečné z rýchlych protiútokov. Pri jednom z nich dostal Machovič ideálnu loptu, z polovice ihriska bežal sám na bránu Kostolániho a s pomocou žrde ho aj prekonal - 0:1. Päť minút pred prestávkou prišiel pre domácich ďalší úder, keď brankár KFC loptu po trestnom kope len vyrazil a Koleno hlavou zvýšil na 0:2. Po zmene strán nastúpili Komárňania s elánom, ale dlho sa presadiť strelecky nedokázali. Nádej im vykresal až štvrťhodinku pred koncom stopér Podlucký. Viac už toho ale domáci nestihli a tak nečakaným zaváhaním na vlastnom trávniku prišli o jesenný primát.