Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:MŠK Thermál Veľký Meder - KFC Komárno 1:0 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 19. forduló
Dátum:2014-03-29, 15:00
Gólok:58. min.
Sárgalapok:23. Szórád Csaba, 45. Gonzáles Jozef, 74. Nagy József
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
6 - Tóth Tamás, 4 - Podlucký Michal, 5 - Adámik Jozef, 8 - Németh Zsolt, 11 - Gonzáles Jozef,
7 - Nagy József, 23 - Szórád Csaba, 17 - Antunovič Goran, 10 - Molnár Peter, 13 - Csonka Árpád
Cserék:15 - Németh Péter - Csonka Árpád (77. perc), 2 - Rigó Gyula - Gonzáles Jozef (80. perc)
Játékvezetők:Otiepka-Kalčík-Štrbo-Mikušovič
Nézőszám:700
Értékelés:Nagyon korrekt környezetben, a szinte csak hazaiakkal felálló megyeri csapat lealázta a komáromi csapatot, sőt a bíró még a vendégeket segítette...-történt egy párhuzamos univerzumban.
A kevés helyzetet hozó rangadót a hazai csapat nyerte, egy szép szabadrúgásgóllal, a gond csak az, hogy a szabadrúgás akkor Komáromnak járt volna kifelé. A gól után még Kostoláni mentett egy nagyot, de több komoly megyeri helyzet nem volt. Sajnos Komárom csak a végén jutott igazán helyzet közelbe, de igazi ziccer nem volt, ehhez hozzájárult a játékvezető felfogása, miszerint a megyeri kapu 18-20 méteres körzetén belül nem szabad kialakulnia veszélyes szituációnak.
Delta:Igazi rangadóhoz méltó, küzdelmes mérkőzésen maradt alul egy góllal az éllovas komáromi csapat. Az első félidőben ugyan a lilák tűntek veszélyesebbnek, ugyanakkor igazán nagy helyzetet egyik csapat sem dolgozott ki. A második félidőre aztán a hazai gárda valamelyest növelte a tempót, melynek köszönhetően Piszár egy vitatott szabadrúgásból, nagyjából 20 méterről talált be. Nem sokkal ezután a megyeriek megduplázhatták volna előnyüket, de a komáromi kapus nagyot mentett. A mérkőzés hátralévő részében a vendégek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de képtelenek voltak mattolni a zöld-fehérek védelmét. Szórád lábában ugyan benne volt a gól, de végül elvétette a kaput.
Nitrianske Noviny:Šláger kola sa hral vo svižnom tempe, no medzi šestnástkami a v prvom polčase prakticky bez väčších šancí. Viac prevládala bojovnosť ako kombinačná hra a derby stretnutie zaostalo kvalitou za očakávaniami. Za zmienku stojí Szórádov center zo 16. min., ktorý ale preletel ponad domácu bránu. Po zmene strán sa iniciatívy chopili domáci hráči. V 55. min. Göghovu strelu brankár poľahky zneškodnil, ale o tri minúty neskôr po faule na Tuschela už bol na parádny priamy kop z 22 metrov v podaní Pisára krátky. Ten istý hráč spálil obrovskú šancu v 63. min. po centri Szabóa. Tesne pred koncom sa k slovu dostalo aj Komárno. Po centri Antunoviča však Szórád nemieril presne. Hostia za celé stretnutie nevyslali ani jednu strelu do priestoru domácej brány a Veľký Meder sa tak mohol radovať z tesného, no zaslúženého víťazstva.