Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Gabčíkovo 1:1 (1:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 21. forduló
Dátum:2014-04-12, 15:30
Gólok:14. Kóša Tamás - 29. min.
Sárgalapok:32. Csonka Árpád, 57. Nagy József, 61. Tóth Tamás
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 5 - Adámik Jozef, 8 - Németh Zsolt, 6 - Tóth Tamás,
7 - Nagy József, 23 - Szórád Csaba, 10 - Molnár Peter, 12 - Kóša Tamás, 13 - Csonka Árpád
Cserék:15 - Németh Péter - Nagy József (72. perc), 9 - Uzola István - Csonka Árpád (78. perc), 14 - Kosťukevič Vladimír - Molnár Peter (85. perc)
Játékvezetők:Sárai-Ábel-Bojda-Hromník
Nézőszám:500
Értékelés:Az első félidőben enyhe komáromi fölény volt, a néhány helyzet egyikét a 14. percben sikerült gólra váltani, de egy kontra végén a bősiek egyenlítettek. A második félidő kevesebb eseményt hozott. Az utolsó 10 percben volt a bősieknek egy nagy helyzetük, majd Uzola dönthette volna el a találkozó, bombája nem sokkal kerülte el a kaput. A hosszabbításban Uzola beadását Kosťukevič váltotta gólra, de mindenki meglepetésére a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.
Delta:Egy tetszetős mérkőzést láthatott a meglepően alacsony számú közönség. A hazaiak kezdtek jobban, később kiegyenlítődött a játék. A 15. percben Szórád lövése megpattant az egyik vendégvédőn, melynek következtében Kóša elé került a labda, aki közelről nem hibázott. Nem sokkal ezután növelhették volna előnyüket a komáromi lilák, de két nagy helyzetet is elbaltáztak. Ez a 30. percben meg is bosszulta önmagát, hiszen a bősiek egy nagyon szép kontrának köszönhetően egalizáltak. A második félidőben tovább folytatódott a kiegyenlített küzdelem. Helyzetei mindkét csapatnak adódtak, de gól már nem született, annak ellenére, hogy Uzola ígéretes lövése csak centikkel kerülte el a bősi kaput. Kosťukevič ugyan a hosszabbításban gólt fejelt, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette azt, a hazai szurkolók legnagyobb felháborodására.
Nitrianske Noviny:Od úvodných minút mohla sledovať pekná návšteva dobrý futbal dvoch vyspelých celkov hraný vo svižnom tempe. Domáci sa ujali vedenia tesne pred koncom prvej štvrťhodinky, keď strelu kapitána Szóráda tečoval do brány bezmocného Kopeckého Kóša. KFC bol naďalej pri chuti a snažil sa pridať druhý gól. V 29. min. zahrávali Komárňania rohový kop, ktorý hosťujúca obrana odvrátila a z následného brejku vyrovnal Paukner. Druhý polčas priniesol nemenej zaujímavý futbal. Šance sa rodili pred oboma bránami, pričom o niečo ich mali viac domáci, ale na výsledku z prvého dejstva sa už nič nezmenilo. V samom závere sa však mohlo, keď po centri Szóráda skončila lopta z hlavy striedajúceho Kosťukeviča v sieti, ale asistent hlavného arbitra odmával postavenie mimo hry Kóšovi, ktorý sa však do akcie nezapojil.