Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Neded 1:4 (1:3)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 23. forduló
Dátum:2014-04-26, 16:00
Gólok:22. Kóša Tamás - 16. min., 28. min., 45. min., 73. min.
Sárgalapok:56. Nagy József, 62. Rapčan Tomáš, 76. Szórád Csaba
Összeállítás:1 - Kostoláni Peter,
3 - Rapčan Tomáš, 4 - Podlucký Michal, 5 - Adámik Jozef, 8 - Németh Zsolt, 15 - Németh Péter,
17 - Antunovič Goran, 7 - Nagy József, 9 - Uzola István, 12 - Kóša Tamás, 11 - Gonzáles Jozef
Cserék:6 - Tóth Tamás - Gonzáles Jozef (46. perc), 10 - Molnár Peter - Németh Péter (54. perc), 23 - Szórád Csaba - Kóša Tamás (58. perc)
Játékvezetők:Španka-Halíček-Zifčák-Jeriga
Nézőszám:270
Értékelés:Az előzetes jelek azt mutatták, hogy a komáromi csapat felszálló ágban van, de a mai mérkőzés másról tanúskodott. A vendégek az első helyzetükből vezetést szereztek, amire még Kóša néhány percen belül válaszolt is, ám a továbbiakban a negyediek kihasználták mindkét helyzetüket a félidőben, míg a másik oldalon néhány lehetőség kimaradt, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A második játékrészben a vendégek rontották a helyzetkihasználási statisztikájukat, mert a félidő elején elpuskáztak 2-3 ordító helyzetet. A komáromi csapat nem sokat tudott mutatni támadásban, látszik, hogy a szélekről hiányoznak játékosok. A mérkőzés vége felé ugyan voltak komáromi helyzetek, de gólt ismét Negyed szerzett, ezután voltak még hazai ziccerek, de vagy a vendég védők vagy a kapus mentett. Megérdemelt vendég győzelem született, a negyediek céltudatosabban, labdabiztosabban, pontosabban játszottak Komáromnál.
Delta:Az előző heti idegenbeli győzelem után kevesen gondolták, hogy ilyen simán kapitulálnak majd a komáromi lilák. Helyszíni beszámolók alapján ezen a szombati napon az enerváltan mozgó, pontatlan hazai csapat, és a vendégek között osztálykülönbség volt. A negyediek rögtön az első támadásukból gólt szereztek, melyre ugyan még válaszolni tudtak a hazaiak, de innentől kezdve nem tudták megakadályozni a további vendégtalálatokat. A második játékrész elején több ziccert is megúszott a KFC, ráadásul a támadásaik is rendre eredmény nélkül végződtek. Csak a végjátékra "ébredtek" fel, ahol ugyan gólt is szerezhettek volna, mégis az ellenfél talált be. Ezután a lilák mindent elkövettek azért, hogy kozmetikázzák az eredményt, hasztalanul. A harmadik ligába vágyó negyediek megérdemelten rabolták el a három pontot.