Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Partizán Domaniža 3:0 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 3. forduló
Dátum:2012-08-18, 17:00
Gólok:61. Bogyai Krisztián, 78. Mészáros Ádám, 82. Faragó Tamás
Összeállítás:1 - Mazáček Maroš,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 4 - Podlucký Michal, 7 - Nagy József,
8 - Filipský Petr, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 10 - Faragó Tamás, 18 - Bogyai Krisztián
Cserék:15 - Gonzáles Jozef - Nagy József (78. perc), 17 - Cong Peter - Faragó Tamás (82. perc), 2 - Lőrincz Lóránt - Filipský Petr (87. perc)
Játékvezetők:Černek-Paulovič-Jančoková-Gádoši
Nézőszám:380
Értékelés:Az első félidőben szinte végig a hazaiak birtokolták a labdát, de a vendégeknek volt két nagy helyzetük, de ezek Mazáček kapus jóvoltából kimaradtak. A második játékrészben hasonló volt a képlet, Komárom birtokolta a labdát, de gól nem született, egészen a 61. percig, amikor Antunovič beadásából Bogyai szerezte meg a vezetést. 1:0-s állásnál volt egy óriási vendég helyzet, de ez kimaradt, sőt, Mészáros és Faragó révén a végére egyértelművé vált, hogy kié lesz a 3 pont.
Delta:Egy teljes órán át próbálták a lilák feltörni a "domanizsi reteszt", sikertelenül. Amikor már-már gólt kiálthatott volna a közönség, a vendégek kapusa intézkedett fürge beavatkozásaival. Aztán majdnem baj lett a nagy hazai igyekeztből, mivel a védekező vendégek két esetben is gyors ellentámadást vezettek, és bizony nagy lett a zűrzavar Mazáček kapuja előtt. A 61. percben tört meg a jég, amikor Bogyai fejese után találta meg a labda az utat a vendégek hálójába. Alig telt el 10 perc, és a vendégek akár egyenlíthettek is volna. Lelkes csúszott el a labdával, a vendégek kaparintották azt meg, és ketten álltak őrizetlenül a hazai kapu előtt. A hazaiak nagy szerencséjére a labda elkerülte az üres kaput?! Kétségkívül, a mérkőzés legnagyobb helyzete volt. Ezután Mészáros lőtte át a teljes védelmet, lövése a jobb kapufa mellett vágódott a hálóba, majd négy perccel később Faragó kezelt le szépen egy labdát a büntetőterületen belül, és félfordulattal azt a hálóba lőtte. Egy pillanatig ugyan nem volt kétséges, melyik csapat a jobb, de mindenképpen idegölő volt nézni, ahogy a vendégek szinte teljes csapatukkal védekeztek, és egy-két épkézláb támadásukon kívül, mintha csak rombolásra lettek volna felkészülve.
Nitrianske Noviny:Domáci mali počas celého zápasu prevahu, avšak v prvom polčase hrali profesorsky, čo sa im mohlo vypomstiť. Hostia hrali deštruktívny futbal, sústredili sa prakticky iba na bránenie, no boli to oni, ktorí mali v prvom dejstve po brejkoch dve dobré príležitosti. Po obrátke Komárno zrýchlilo hru a gól Bogyaia po niečo vyše hodine hry bol pre domácich upokojujúcim. V 73. min. mali hostia najväčšiu šancu zápasu, keď dvaja hráči stáli zoči-oči brankárovi Mazáčkovi, ale skórovať nedokázali. Po tejto príležitosti KFC priklincoval svojho súpera k jeho bráne a do konca zápasu si ešte dvoma gólmi poistil svoje zaslúžené víťazstvo. Absolutórium si zaslúži za výkon hosťujúci brankár Zdurienčik, ktorý neraz svoj tím podržal.