Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK RAVEN Považská Bystrica 1:2 (1:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 5. forduló
Dátum:2012-09-01, 16:00
Gólok:23. Bogyai Krisztián - 34. min., 67. min.
Sárgalapok:38. Filipský Petr, 84. Szórád Csaba
Összeállítás:1 - Mazáček Maroš,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 4 - Podlucký Michal, 7 - Nagy József,
8 - Filipský Petr, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 10 - Faragó Tamás, 18 - Bogyai Krisztián
Cserék:15 - Gonzáles Jozef - Nagy József (57. perc), 5 - Kökényesi Attila - Faragó Tamás (65. perc), 9 - Uzola István - Antunovič Goran (79. perc)
Játékvezetők:Fehér-Galo-Žiak-Grznár
Nézőszám:500
Megjegyzés:Vágbeszterce kilépése (őszi szezon után) miatt az eredményeik törölve voltak.
Értékelés:A első gólig inkább a hazai csapat fölényben, néhány helyzetet sikerült is kialakítani, de ezeket les miatt állította meg a játékvezető. A gól után felébredtek a vendégek, és egy hátul eladott labdából kis szerencsével sikerült egyenlíteniük. Az aktívabbak ezután is ők voltak, bár a félidő végén Mészáros kiharcolt egy 11-est, de ezt Podlucký nem értékesítette. A második játékrészben volt 1-2 nagy ziccere a vendégeknek, és végülis megszerezték a győztes gólt. A komáromi csapat nem igazán tudott mit kezdeni a vágbesztercei csapattal, nem igazán sikerült veszélyes támadásokat vezetni, szabadrúgásból Szórád veszélyeztetett kétszer is. A mérkőzés elég ideges hangulatban zajlott, sok szabálytalanság, pontatlanság jellemezte.
Delta:Egy nagyon szép kis házi ünnepségge előzte meg a várva várt találkozót. A Gruppo Porcaccioni szurkolói csoport 15 új labdát ajándékozott a KFC U9-es csapatának, amelyet a srácok boldogan vettek át a szép számú közönség előtt. A nemes gesztust a szurkolók vastapssal jutalmazták. Ami a mérkőzést illeti, ott viszont már kevesebbszer hangzott fel a taps. Jó kezdés után a lilák játéka egyre idegesebb és pontatlanabb lett. A találkozó 23. percében Bogyai szerzett vezetést Mészáros szép akciója után, de tíz perc múlva már 1:1 világított az eredményjelzőn. Óriási védelmi hiba, de inkább zűrzavar okozta, hogy a vendégek könnyedén egyenlíthettek. A mérkőzés első félidejének utolsó percében a mérkőzés játékvezetője büntetőt ítélt a vendégek ellen, de Podlucký lapos, bal kapufa mellé küldött gyenge lövését a vendégek kapusa könnyedén hárította. Nem kétséges, itt "törött a mérkőzés". A második félidőben is rosszul játszott a KFC, inkább a vendégek előtt adódtak jó helyzetek. Egyet ezek közül, a 67. percben ki is használtak, talán mondani sem kell, egy újabb védelmi rövidzárlat után. A lilák ekkor "nagy rohanásba" kezdtek az egyenlítésért, ami aztán újra a vendégek malmára hajtotta a vizet. A veszélyes ellentámadásaikból akár újabb gólt, gólokat szerezhettek volna... A mérkőzés teljes lefolyását nézve a vendégek győzelme megérdemelt.
Nitrianske Noviny:Šláger kola priniesol hru veľmi dobrej (?) úrovne z oboch strán. Úvodná desaťminutovka patrila domácim, ktorí však výraznejšiu šancu nevytvorili. Potom hostia vyrovnali hru, mali rýchlejší štart na loptu a vyhrávali osobné súboje. Do vedenia však predsa šli domáci v polovici prvého polčasu, keď na dobrú loptu Mészárosa si nabehol Bogyai a bolo 1:0. Po vyše polhodine hry prišlo vyrovnanie po kanonáde na bránu Mazáčka, keď úspešným strelcom bol Gajdošík. Do šatní sa mohlo ísť za domáceho vedenia, avšak Podlucký penaltu v poslednej minúte polčasu trestuhodne zahodil. Považania sa ujali do vedenia po hrubej chybe domácej obrany v 67. minúte. Po góle vsadili domáci všetko na jedno kartu, vyrovnať sa im však nepodarilo.