Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Družstevník Veľké Ludince 2:2 (1:2)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 6. forduló
Dátum:2012-09-08, 16:00
Gólok:22. Mészáros Ádám, 56. Faragó Tamás - 9. min., 45. min.
Sárgalapok:45. Szórád Csaba, 63. Musil Petr, 80. Wilson Speck Eugen, 90. Podlucký Michal
Összeállítás:1 - Mazáček Maroš,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 4 - Podlucký Michal, 7 - Nagy József,
8 - Filipský Petr, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 9 - Uzola István, 18 - Bogyai Krisztián
Cserék:10 - Faragó Tamás - Bogyai Krisztián (33. perc), 15 - Wilson Speck Eugen - Uzola István (46. perc), 2 - Lőrincz Lóránt - Antunovič Goran (87. perc)
Játékvezetők:Sárai-Cabaj-Zifčák-Lipták
Nézőszám:450
Értékelés:A vendég csapat hamar vezetést szerzett, és a hazai csapat nem igazán tudott mit kezdeni az ellenféllel. Az egyenlítő gól után úgy tűnt pár percig, hogy akár a vezető gól is meglehet, de a komáromi nyomás megszűnt. Az első félidőben volt egy gyanús szituáció, amikor Filipskývel szabálytalankodtak a 16-oson belül, de a játékvezető továbbot intett. A félidő végén, a 46. percben jött egy 11-es, sajnos most nem a KFC javára, így 2:1-es előnnyel mehettek az ölvediek az öltőzőbe. A második játékrészre alaposan átalakított hadrenddel futottak ki a lilák, némi javulást lehetett tapasztalni a helyzetek terén, de így is sok volt a pontatlanság. Az egyenlítő gól viszonylag hamar megjött Faragó révén, Filipský kapufájánál pedig közel állt a hazai csapat a 3. gólhoz. A játékvezető néhány furcsa ítélettel színesítette a találkozót, amely végül 2:2-vel végződött.
Delta:ALig telt el 9 perc, és a vendégek szereztek vezetést, egy igencsak nagy hazai védelmi hiba után. Ezután volt néhány hazai helyzet, de csak a 21. percben sikerült egyenlíteniük a liláknak Mészáros révén. A találkozó 40. percében Filipskýt választották el szabálytalanul a labdától gólhelyzetben, de a játékvezető sípja néma maradt. Már az öltőzőbe készültek a csapatok, amikor Szórád rántotta le ellenfelét a büntetőterületen belül, és a megítélt büntetőt a vendégek belőtték. A hazaiak nagy rohamokkal kezdték a második játékrészt, és amikor az 55. percben Faragó egyenlített, szinte senki a hazai szurkolók közül nem kételkedett abban, hogy csapatunk győztesen fogja elhagyni a pályát. Lehetőség erre volt több is, de sajnos a csatárok nem tudták áttörni a remek vendég védelmet. A játékvezetői tévedések ugyan nagyobbrészt a hazai csapatot sújtották, de ettől függetlenül, a lila-fehérek játékából sok minden hiányzott, ami eddig az erényük volt. Az sem mellékes tényező, hogy a vendégek egy nagyszerű csapattal rendelkeznek, így a döntetlen eredmény nem is olyan meglepő.
Nitrianske Noviny:Agilnejšie začali domáci, ale ich akciám chýbala finálna prihrávka. V 9. min. konsolidovane hrajúci hostia využili hrubú chybu obrany KFC a Mikula ich poslal do vedenia. Veľké Ludince pôsobili futbalovejším dojmom a ovládli najmä stred poľa. V polovici prvého dejstva sa Komárno predsa len dočkalo, keď Mészáros dostal prihrávku do pozície zaváňajúcej postavením mimo hry, obišiel aj brankára a vyrovnal. Zmenu v skóre priniesla potom posledná minúta prvého polčasu, keď domáca obrana faulovala v pokutovom území Predajnianského a Kosák sa z penalty nemýlil. Z druhé dejstva ubehlo len 10 min. a striedajúci Faragó vyrovnal. Komárno sa snažilo dostávať za súperovu obranu, avšak v tejto činnosti nebolo dosť vytrvalé. V 73. min. Trafil po spätnej prihrávke Mészárosa Filipský brvno, aj hostia mali po brejkoch šance, no na skóra sa už nič nezmenilo.