Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Gabčíkovo 3:1 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 8. forduló
Dátum:2012-09-22, 15:30
Gólok:19. Szórád Csaba, 29. Nagy József, 86. Antunovič Goran - 63. min.
Összeállítás:1 - Mazáček Maroš,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 4 - Podlucký Michal, 7 - Nagy József,
15 - Wilson Speck Eugen, 8 - Filipský Petr, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 10 - Faragó Tamás
Cserék:9 - Uzola István - Szórád Csaba (26. perc), 17 - Cong Peter - Faragó Tamás (87. perc), 5 - Kökényesi Attila - Filipský Petr (89. perc)
Játékvezetők:Otrubčák-Vajíček-Ábel-Révai
Nézőszám:370
Értékelés:A mérkőzés első perceiben semmi nem történt, a bősieknek volt egy helyzetük. A 19. percig kellett várni az első komoly komáromi helyzetre, Mészáros passzából Szórád lőtt a hálóba. Alig 10 perccel később Nagy József lövése talált utat a kapuba, így már két gól volt a hazai előny. Ezután még volt néhány kimaradt helyzet, tehát a félidő 2:0-val zárult. A második játékrészben feltámadtak a vendégek, egy szöglet után szépítétettek, és bár néhány kontrából adódtak komáromi helyzetek is, bizony a 2:1-es állás nem volt megnyugtató. A 3 pont sorsáról Antunovič döntött végleg egy szépségdíjas góllal, így megtört a KFC rossz sorozata.
Delta:Egy álmos negyedóra után a hazaiak szereztek vezetést a 19. percben Szórád révén, innen kezdve minhta megjött volna a játékkedvük is. Nagy gólja a 28. percben aztán nyugalmat kölcsönzött a hazai játékosoknak, akik nagyon szép akciókat vezettek, és többször is remek helyzetbe kerültek. A második félidőben feljöttek a vendégek, és egy szögletrúgás után, amikor a hazai kapus ledermedt a gólvonalon, szépítettek. Bár továbbra is a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, izgalmassá vált a találkozó. Igaz közben Faragó és Mészáros, aki talán a mérkőzés legjobbja volt, remek helyzeteket hagytak ki. A találkozó 86. percében állt be a teljes nyugalom a hazaiaknál, amikor Antunovič egy parádés gólt ragasztott a bal felsőbe. Érdemes többször is megnézni videón.
Nitrianske Noviny:Prvú veľkú šancu v zápase mali hostia, ale Mazáček bol na mieste. Domáci šli do vedenia v 19. min. po peknom góle Szóráda. KFC mal prevahu a Ďalší gól v hosťujúcej sieti nenechal na seba dlho čakať. Strelil ho volejom Nagy. Po zmene strán sa hostia nechceli zmierniť s nepiraznivým stavom a v 62. min. strelili kontaktný gól. Na roh si dobre vyskočil Bolega a hlavou vsietil. Hostí gól nabudil a bojovali o vyrovnanie s veľkou vervou. Do príliš veľkých šancí sa nedostávali, ale držali domácu obranu v strehu. KFC sa spoliehal na brejky, po ktorých mohli skórovať jeho útočníci. Definitívny kľud do domácich radov priniesol Antunovič, ktorý 4 min. pred koncom trafil nádherne z 20 metrov šibenicu.