Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:OTJ Palárikovo - KFC Komárno 1:1 (1:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 13. forduló
Dátum:2012-10-28, 14:00
Gólok:42. min. - 16. Faragó Tamás
Sárgalapok:51. Lelkes Mátyás
Összeállítás:1 - Mazáček Maroš,
12 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 16 - Szórád Csaba, 15 - Wilson Speck Eugen, 7 - Nagy József,
8 - Filipský Petr, 10 - Faragó Tamás, 11 - Antunovič Goran, 14 - Mészáros Ádám, 6 - Bogyai Krisztián
Cserék:17 - Cong Peter - Bogyai Krisztián (62. perc), 2 - Lőrincz Lóránt - Antunovič Goran (90. perc)
Játékvezetők:Černek-Vajíček-Jančoková-Benovič
Nézőszám:200
Értékelés:A vendég komáromi csapat bátran kezdett az első perctől kezdve, és amelett, hogy többet birtokolták a labdát, több helyzetet is dolgoztak ki. A gólra nem sokat kellett várni, Faragó a 16. percben talált be. Ezután még több jó helyzet kimaradt, talán a legnagyobbat Szórád hagyta ki, válaszként a hazai csapat az első komoly támadásából, ami egy nagyon szép akció volt, kiegyenlített. A második játékrészben is a vendég lilák domináltak inkább, de nagy lehetőség egyik csapat előtt sem adódott. A félidő közepén egy kicsit kezdett indulatokkal teli lenni a találkozó a hazai részről, mivel a tótmegyeri játékos szabálytalankodott Antunovič ellen miután már elrúgta a labdát. A jutalma piros lap volt, amit nagyon nehezen viselt el mind a közönség, mind a hazai kispad. Az utolsó percekre maradt a komáromi fölény, bár a felívelgetések a jóval magasabb hazaiak ellen nem voltak hatásosak, sőt, egy eladott labdából majdnem a hazaiak szerezték meg a vezetést, de szerencsére Antunovič nagy helyzetben menteni tudott, így a ladba nem talált utat az üres kapuba. A hosszabbítás perceiben még a frissen beállt Lőrincz fejelt a hazai kapuba, de mivel előtte a játékszer már elhagyta a játékteret, így a gól érvénytelen volt. Az egész mérkőzés képe alapján megérdemelt lett volna a vendég siker, de a végén akár fordítva is végződhetett volna a meccs.
Delta:A találkozó 15. percében Faragó góljával szereztek vezetést a vendégek, majd nagy hamarjában még kihagytak 3-4 remek helyzetet. A hazaiak első épkézláb támadásukból egyenlítettek, még az első félidőben. A második játékrészben ugyan kissé feljavult a hazaiak játéka, de különösebb veszélyt ekkor sem jelentettek a vendégek kapujára. Az utolsó negyedórában emberfölényben játszottak a lilák, mivel az egyik hazai játékost kiállította a mérkőzés játékvezetője. Ekkor újabb nagy offenzívába kezdtek a lilák, és rendesen beszorították ellenfelüket, de gólt csak a 94. percben sikerült elérniük, ám... Egy szögletrúgást követően a hazaiak kapujában kötött ki a labda, de az asszisztens úgy látta, hogy az már előtte elhagyta a játékteret(!?) Fura egy döntés volt az már biztos.
Nitrianske Noviny:Derby prinieslo kvalitný futbal zásluhou oboch celkov. Prvá štvrťhodina patrila hosťom, ktorí zaslúžene získali vedenie po rýchlej akcii, keď Faragó krížnou strelou prekonal Novotu. Aktívnejšie bolo naďalej Komárno, ale ďalší gól nepridalo. Domáci sa postupne osmeľovali a čoraz viac sa tlačili pred hosťujúcu bránu. Dve minúty pred prestávkou potiahol akciu Hözl a jeho prihrávku zužitkoval na vyrovnanie Vencel. V druhom polčase prevzali iniciatívu domáci, ale Komárňania ich do gólových šancí nepúšťali. V 70. minúte bol vylúčený domáci kanonier Jelšic, avšak ani po tomto momente futbal nestratil na zaujímavosti. V poslednej minúte mohol rozhodnúť domáci Lőrinc, ktorý obišiel aj brankára, ale jeho strelu vykopol obranca hostí spred bránkovej čiary.