Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FC Slovan Galanta - KFC Komárno 0:1 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 16. forduló
Dátum:2013-03-10, 14:30
Gólok:59. Mészáros Ádám
Sárgalapok:50. Nagy József, 70. Gonzáles Jozef
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
4 - Podlucký Michal, 6 - Wilson Speck Eugen, 8 - Németh Zsolt, 5 - Kökényesi Attila, 7 - Nagy József,
13 - Csonka Árpád, 10 - Bottyán Attila, 11 - Gonzáles Jozef, 14 - Mészáros Ádám, 9 - Uzola István
Cserék:2 - Kürthy Róbert - Bottyán Attila (67. perc), 17 - Cong Peter - Csonka Árpád (83. perc), 12 - Kóša Tamás - Uzola István (86. perc)
Játékvezetők:Košťál-Zifčák-Cabaj-Kysel
Nézőszám:150
Értékelés:Az első félidő nagyon alacsony színvonalú volt, nem alakult ki folyamatos játék. A második félidőben paradox módon először jött a gól, utána a helyzetek. Az 59. percben Mészáros 18 méterről lőtte át a galántai védelmet, és szerezte meg a vezetést. A gól után a hazaiak egyre durvábban játszottak, egyikük 2 sárgát is összeszedett. A galántaiak két legveszélyesebb helyzete a komáromi kapus bizonytalanságának köszönhető, amit ki is használhattak volna, ha határozottabbak. Komáromi oldalon Uzola és Csonka előtt maradt ki nagy helyzet, a hajrában Gonzáles és Kóša is növelhette volna az előnyt. A vendég győzelem a helyzetek alapján mindenképpen megérdemelt.
Delta:Kellemes meglepetés volt a lilák fiataljainak és erősítéseinek teljesítménye. Míg az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a másodikban már a KFC dominált. Mészáros gólja után még Uzola és Kósa kerültek kecsegtető helyzetekbe, de ezek kimaradtak. A mérkőzés végén azonban ezt már senki nem bánta, hiszen a decemberben padlóra kerülő klub- hála néhány lelkes vezetőnek- ismét él, és ott folytatja, ahol a krízis előtt abbahagyta.
Nitrianske Noviny:Začiatok priniesol opatrný futbal z oboch stranách bez vážnejšej šance. Prvý polčas nepriniesol žiadny gól. V 59. min hodil dlhý aut do súperovej šestnástky Bottyán, odrazenú loptu si ihneď spracoval Mészáros a prízemnou strelou otvoril skóre zápasu. O 10 minút neskôr mohlo byť vyrovnané, keď po zaváhaní hosťujúcej obrany sa k lopte dostal Hrotko, no trafil len ležiaceho brankára hostí. Od 69. minúty hrali domáci po druhej karte Vargu v oslabení. V 72. mohli hostia zvýšiť skóre už na 2:0, ale perfektnú hlavičku Uzolu vyrazil zázračne domáci brankár Bittera. Domáci si už do konca zápasu nevypracovali žiadnu výraznú šancu a v úvodnom domácom jarnom zápase vyšli bodovo naprázdno.