Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Družstevník Veľké Ludince - KFC Komárno 0:3 (0:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 21. forduló
Dátum:2013-04-14, 15:30
Gólok:2. Mészáros Ádám, 59. Podlucký Michal, 90. Bottyán Attila
Sárgalapok:52. Kökényesi Attila, 63. Podlucký Michal, 75. Németh Zsolt, 89. Kóša Tamás
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
4 - Podlucký Michal, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Wilson Speck Eugen, 3 - Szabó Marek, 8 - Németh Zsolt,
7 - Nagy József, 16 - Szórád Csaba, 14 - Mészáros Ádám, 13 - Csonka Árpád, 9 - Uzola István
Cserék:12 - Kóša Tamás - Mészáros Ádám (56. perc), 10 - Bottyán Attila - Csonka Árpád (74. perc), 17 - Cong Peter - Uzola István (78. perc)
Játékvezetők:Španka-Vyskoč-Vajíček-Jeriga
Nézőszám:250
Értékelés:Jól kezdődött a mérkőzés, már a 3. percben Mészáros szemfüles góljával megszerezte a vendég csapat a vezetést. A gyors gól után hazaiak támadtak, volt is lehetőségük az egyenlítésre, az első félidőben csak az utolsó 10-15 percre sikerült kijönni a szorításból a komáromiaknak. A második játékrészben tovább nyomott a nagyölvedi csapat, helyzeteik is voltak, de azért néhány tetszetős támadást Komárom is vezetett. Az 59. percben egy szöglet után Nagy bombázott kapura, a labda kipattant, az ismétlést Podlucký kotorta be, így már kétgólos volt az előny. A hazaiak továbbra is támadtak, de a védelem vagy a kapus rendre tisztázott. A hosszabbításban Cong beadását fejelte be Bottyán, így alakult ki a végeredmény.
Delta:Végig fölényben, nagyon taktikusan játszottak a lilák, győzelmük teljesen megérdemelt. Kellemes megállapítás, hogy az eddig lejátszott három tavaszi bajnoki mérkőzésükből valamennyit megnyerték úgy, hogy még gólt sem kaptak. Ezen a hétvégén először mutatkoznak be hazai pályán, és mivel a meterológia is szép idő jósol, nagy valószínűséggel a nézőtér is szépen megtelik majd. Reméljük!
Nitrianske Noviny:Domáci vstúpili do zápasu s odhodlaním zvíťaziť, ale zlomila ich hneď v 3. minúta, keď po fatálnej chybe brankára Benka sa hostia ujali vedenia Mészárosom. Domáci sa snažili o vyrovnanie, ale Sásika strela nepriniesla gól. V 34. min. hostia z Komárna z protiútoku pohrozili, ale gól nepadol. V 36. min. mohlo prísť vyrovnanie, ale Dulaiho strela v sieti neskončila. Rovnako ako ani hlavička Flídra v 40. minúte, keď toho predchádzal rohový kop. Hostia zvýšili stav na 0:2 v 59. minúte, keď po ojedinelom útoku Podlucký vystrelil, jeho prvá strela ešte neskončila v sieti, ale po následnej dorážke bolo 0:2. Následne sa zápas odohrával na polovici hostí, ale Ludaniciam sa skórovať nepodarilo. Hostia však ešte v závere po prečíslení domácej obrany zvyšovali na konečných 0:3. Hlavičkou sa trafil Bottyán. Komárno si z Veľkých Ludiniec zaslúžene odnieslo všetky tri body.