Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Gabčíkovo - KFC Komárno 1:1 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 23. forduló
Dátum:2013-04-28, 16:00
Gólok:58. min. - 51. Wilson Speck Eugen
Sárgalapok:27. Szabó Marek, 40. Kóša Tamás, 67. Szórád Csaba
Piroslapok:65. Nagy József
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
4 - Podlucký Michal, 5 - Kökényesi Attila, 8 - Németh Zsolt, 3 - Szabó Marek, 16 - Szórád Csaba,
7 - Nagy József, 11 - Gonzáles Jozef, 6 - Wilson Speck Eugen, 13 - Csonka Árpád, 12 - Kóša Tamás
Cserék:9 - Uzola István - Gonzáles Jozef (68. perc), 14 - Mészáros Ádám - Csonka Árpád (75. perc), 10 - Bottyán Attila - Kóša Tamás (82. perc)
Játékvezetők:Jakúbek-Cabaj-Halíček-Kysel
Nézőszám:300
Értékelés:Szép idő fogadta a szép számmal összegyűlt közönséget. A mérkőzés elején a hazaiak kezdtek jobban, már a 4. percben kellett Kosťukevičnak nagyot védenie. Ezután tovább nyomtak a hazaiak, de fokozatosan sikerült kijönni a nyomás alól a vendégeknek, és Gonzáles fejjel majd Szabó éles szögből leadott lövésével szerezhetett volna vezetést a KFC-nek. A továbbiakban még Kóša lehetett volna kétszer eredményes, de a labda mindkétszer elgurult a kapu előtt. A végén újra erőre kaptak a bősiek, és az utolsó percekben ők támadtak. A második félidő remekül kezdődött komáromi szempontból: egy rögzített szituáció után Podlucký fejelte vissza a ladbád Wilsonnak, aki szintén fejjel eredményes volt. Sajnos nem sokáig tartott az öröm, egy gyönyörű akció végén ismét fejesgól született, csak most a komáromi kapuba. A nagyobb baj ezután történt, Nagy a felezővonalnál feleslegesen utanárúgott az ellenfélnek, így piros lapot kapott. Innentől a hazai csatárok és Kosťukeič percei következtek, 3-4 esetben reménytelen helyzetben mentett a kapus. Komáromi részről egy-egy támadás jött csak össze, a Szórádnak volt egy veszélyes távoli szabadrúgása illetve szintén a csapatkapitány még a végén dönthetett volna a 3 pont sorsáról, de nem sikerült jól átvennie a labdát, így maradt az 1:1
Delta:Nagyszerű mérkőzést játszott a két csapat, a mérkőzés folyamán mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, bár a vendégek előtt valamennyivel több. A vezetést is a lilák szerezték meg nem sokkal fordulás után, de negyedóra elteltével a hazaiaknak sikerült egyenlíteniük. Két perccel később Nagy Józsefet kiállították, így emberhátrányban kellett a komáromiaknak kivívniuk a nagyon fontos egy pontot. Sikerült, és ez a lényeg!
Nitrianske Noviny:V peknom počasí za peknej návštevy sa stretli veľmi dobre pripravené mužstvá. Domáci si hneď v prvých 15 minútach vytvorili tlak, ale Faragó ani Bognár sa gólovo nepresadili. Domáci kontrolovali hru, snažili sa vytvoriť si tlak, hosťujúce mužstvo sa snažilo hroziť z rýchlych protiútokov, ale Kóša ani González sa nepresadili. Na konci prvého polčasu trafil domáci Diviš brvno. Začiatok druhého polčasu vyšiel lepšie hosťom, keď hlavičkou prekonal domáceho brankára Wilson. Domáce mužstvo si vytvorilo tlak, ale opäť nedokázalo premeniť vyložené šance a prekonať tak najlepšieho muža na ihrisku, hosťujúceho brankára Kosťukeviča. Gabčíkovčania sa nakoniec dočkali vyrovnania v 57. min. po peknej hlavičke Bolegu a keď v 67. min. bol vylúčený hosťujúci Nagy, domáci si začali vytvárať ešte väčší tlak. Nepodarilo sa im však prekonať fantasticky chystajúceho hosťujúceho brankára. Kvalitný zápas sa skončil teda remízou.