Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FK Spartak Bánovce nad Bebravou - KFC Komárno 1:1 (0:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 25. forduló
Dátum:2013-05-12, 16:30
Gólok:78. min. - 57. Uzola István
Sárgalapok:67. Kóša Tamás, 77. Szórád Csaba
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
6 - Wilson Speck Eugen, 5 - Kökényesi Attila, 8 - Németh Zsolt, 3 - Szabó Marek, 16 - Szórád Csaba,
10 - Bottyán Attila, 11 - Gonzáles Jozef, 14 - Mészáros Ádám, 12 - Kóša Tamás, 9 - Uzola István
Játékvezetők:Jančok-Bojda-Ábel-Grznár
Nézőszám:150
Értékelés:Gólnélküli félidő után Uzola révén szerzett vezetést a KFC, de 12 perccel a vége előtt büntetőből egyenlítettek a hazaiak.
Delta:A KFC ismét pontokat veszített. Igen, veszített, mégpedig egy olyan mérkőzésen, amelynek nagyobb részében ő volt a lényegesen jobb csapat. Sajnos, azonban megint nem ment a góllövés, és bár a második félidőben Uzola feloldotta ezt az átkot, a hazaiak eléggé fura körülmények között jutottak egy büntetőhöz, amit ki is használtak. Uzola gólja után Kóša lőtt ugyan egy másikat, de a játékvezetők les címén azt érvénytelenítették, holott egy alapvonaltól visszagurított labdáról volt szó. Ez sem szegte kedvüket a liláknak, és további helyzeteket dolgoztak ki, de továbbra sem ment a góllövés. Egy példa, amely jól tükrözi a lila-fehér csatárok gólképtelenségét: 1:1 állásnál Kóša, a hazaiak gólvonalán szerencsétlenül úgy érintette a labdát, hogy az kifelé pattant...
Nitrianske Noviny:V prvom polčase sa hralo prakticky bez vyloženej šance. Hostia mali optickú prevahu, trikrát nebezpečne vypálili z diaľky na Križmu, ale ten svoje mužstvo podržal. Po zmene strán svoj tlak hostia pretavili do vedúceho gólu. Inkasovaný gól však paradoxne nakopol domácich, ktorí sa akoby prebudili a tlačili sa viac dopredu. Po faule na Perniša kopal Škultéty pokutový kop. Brankár ho síce vychytal, ale odrazenú loptu poslal Škultéty do siete - 1:1. V závere sa hralo vo veľmi nervóznej atmosfére, no remíza je spravodlivá pre oba celky, i keď hostia mali viac z hry.