Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FC Neded - KFC Komárno 5:0 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 27. forduló
Dátum:2013-05-26, 17:00
Gólok:34. min., 43. min., 54. min., 58. min., 86. min.
Sárgalapok:45. Podlucký Michal
Összeállítás:21 - Kosťukevič Andrej,
4 - Podlucký Michal, 5 - Kökényesi Attila, 8 - Németh Zsolt, 3 - Szabó Marek, 7 - Nagy József,
14 - Szórád Csaba, 11 - Gonzáles Jozef, 16 - Mészáros Ádám, 9 - Uzola István, 17 - Cong Peter
Cserék:12 - Kóša Tamás - Cong Peter (46. perc), 6 - Wilson Speck Eugen - Kökényesi Attila (46. perc), 10 - Bottyán Attila - Mészáros Ádám (60. perc)
Játékvezetők:Otiepka-Klabník-Monček-Kubica
Nézőszám:150
Értékelés:Ha pusztán a statisztikai adatokat nézzük, akkor a hazai győzelem megérdemelt. A hazaiak vezető góljáig egyenlő számban adódtak lehetőségek mindkét oldalon, sőt Komárom a vezetést is megszerezte, de a visszafelé gurított labdát az aszisztens beintette lesnek. A hazaiak első gólja egy beívelésből lett, a labdát a kapus már fogta, amikor meglökték egy kicsit, és a ladba kiesett a kezéből. Innentől a negyediek játszottak fölényben, még a félidő előtt összehozott nekik a komáromi védelem egy gólt, majd a második félidőben mégegyet. A 4. negyedi gólnál Mészáros megsérült így cserélni kellett. Ennél az állásnál Uzola és Bottyán is közel járt a szépítéshez, de a mai napon semmi sem jött össze a komáromi csapatnak, a játék az első góltól egyre jobban szétesett. Aztán még mindkét oldalon adódott néhány lehetőség, a végén még egy szép támadásból megszerezték az 5. gólt is a hazaiak. Erőfeszítéseik viszont valószínűleg nem sokat értek, hiszen Nová Ves idegenben nyert Palárikovo ellen, így maradt a 6 pont hátrányuk és Komárom is maradt a 3. helyen.
Delta:2-3 jó helyzet a találkozó elején, egy meg nem adott KFC gól, két óriási kapushiba, és a lilák játéka teljesen szétesett. Ezek után a hazaiak ilyen arányú győzelme teljesen megérdemelt.