Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - OTJ Palárikovo 4:0 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 2. forduló
Dátum:2011-08-13, 17:00
Gólok:3. Mlynár Gabriel, 16. öngól, 49. Szórád Csaba, 71. Mészáros Ádám
Sárgalapok:26. Nagy József, 64. Podlucký Michal
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba, 4 - Nagy József, 8 - Podlucký Michal,
7 - Wilson Speck Eugen, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran, 3 - Mlynár Gabriel, 9 - Kóša Tamás
Cserék:13 - Mészáros Ádám - Antunovič Goran (55. perc), 14 - Uzola István - Mlynár Gabriel (55. perc), 16 - Skok Matej - Kóša Tamás (74. perc)
Játékvezetők:Gádoši A.-Paulovič-Kalčík-Ligocký
Nézőszám:700
Értékelés:A 2 vezető gól után leült a meccs, rengeteg kisebb-nagyobb szabálytalanság történt. A 2. játékrész szintén jól indult, Szórád talált be egy szabadrúgásból, majd Mészáros vezette a labdát a kapusra és nem hibázott. Nagy helyzete még Gonzálesnek adótott, de az eredmény már nem változott. A vendég csapatnak a mérkőzés vége felé adótott egy-két lehetősége, de a két csapat ezen a napon nem egy súlycsoportba tartozott.
Delta:Egyáltalán nem "viselkednek" újoncként a komáromi lilák a Régióbajnokságban. A szombati, remek hangulatú mérkőzésen ismét bizonyították, hogy ebben az osztályban is számolni kell azzal a szívósággal, amellyel a csapat kivívta bajnoki címét a IV. ligában. A mintegy 800 néző végig élvezte a csapat játékát, amely aztán gólokkal is kifejezte háláját szurkolóinak.
Nitrianske Noviny:Nováčik začal zostra, keď už v 3. min. našiel dlhým pasom Szórád Mlynára, ktorý otvoril skóre. Komárno diktovalo tempo, dostávalo hostí pod tlak a po necelej štvrťhodine od úvodného gólu si hostia strelili "vlastenca". Palárikovčania, ktorí sa zameriavali viac na obranu, podnikli po zmene strán niekoľko slubných protiútokov, s ktorými si však skúsená domáca obrana poradila.