Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - DAC Dunajská Streda B 2:1 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 4. forduló
Dátum:2011-08-27, 17:00
Gólok:6. öngól, 62. Szórád Csaba - 86. min.
Sárgalapok:17. Podlucký Michal, 52. Antunovič Goran, 74. Nagy József
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba, 4 - Nagy József, 8 - Podlucký Michal,
7 - Wilson Speck Eugen, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran, 3 - Mlynár Gabriel, 9 - Uzola István
Cserék:14 - Török Zoltán - Gonzáles Jozef (46. perc), 13 - Mészáros Ádám - Mlynár Gabriel (54. perc), 16 - Skok Matej - Antunovič Goran (69. perc)
Játékvezetők:Koštál-Žifčák-Obertová-Kubica
Nézőszám:600
Értékelés:Nagyon jól kezdődött a találkozó hazai szempontból, a gólig csak a DAC térfelén folyt a játék. A vezetést egy öngóllal egy szöglet után sikerült megszerezni. Utána volt a szerdahelyieknek is egy nagy helyzetük, de ez kimaradt. A nem túl magas színvonalú találkozón sok volt a szabálytalanság, jó néhányszor a vendégek elég durván lábra mentek. A játékot Komárom uralta, néha-néha sikerült kialakítani egy-egy helyzetet is. A 2. félidőben szintén egy szöglet után sikerült 2-re növelni az előnyt, ezután is akadtak helyzetek, de mind kimaradt. A végén a szerdahelyiek elég sok teret kaptak, és ezt ki is használták a 85. percben szépítettek. A legvégén Podlucký bombázott fölé ordító helyzetben, így maradt a 2:1.
Delta:Végig enyhe hazai mezőnyfölény jellemezte a találkozót, és hogy nem született több lila gól, az nagyban a vendégek kapusának is köszönhető. Az utolsó félórában a jobb erőnléttel rendelkező vendégek kiegyenlítették a játékot, és a találkozó 85. percében Csonka révén szépítettek. Az utolsó percben Podlucký lőhetett volna gólt Nagy átadásából, de "ajtó-ablak" helyzetben fölé bombázott. A hazaiak győzelme minden szempontból megérdemelt.
Nitrianske Noviny:Úvodný tlak pretavili domáci do vedúceho gólu už v 6. min., i keď v ňom mala prsty aj hosťujúca obrana. Komárno hralo kombinačný futbal, avšak aj súper prispel v značnej miere k tomu, že zápas mal svoju kvalitu. Po zmene strán sa šance striedali pred oboma bránami, takže sa bolo načo pozerať. Po vyše hodine hry zahrávali domáci rohový kop, po ktorom z voleja zvýšil Szórád na 2:0. Hostia potom snažili streliť kontaktný gól, hrali atraktívne, no dočkali sa ho až 4 min. pred záverečným hvizdom, takže na viac im už nezostal čas. Komárno si zaknihovalo ďalšie dôležité víťazstvo a kráča v súťaži rezkým krokom.