Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - MFK Skalica 2:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 7. forduló
Dátum:2011-09-17, 15:30
Gólok:9. Szórád Csaba, 64. Szórád Csaba
Sárgalapok:56. Wilson Speck Eugen, 71. Gonzáles Jozef
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 3 - Kóša Tamás, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:14 - Mészáros Ádám - Antunovič Goran (46. perc), 13 - Mlynár Gabriel - Kóša Tamás (65. perc), 17 - Vető Zsolt - Uzola István (74. perc)
Játékvezetők:Jančok-Bojda-Zachar-Lipták
Nézőszám:550
Értékelés:A mérkőzés elején csak tapogatózás folyt a pályán, egészen a 8. percig, amikor Szórád talált be egy szabadrúgásból. Ezután feltámadtak a vendégek, többet birtokolták a labdát, de igazi helyzetig nem jutottak el, igaz a komáromi csapatnak is csak még egy szabadrúgásból volt komolyabb helyzete. A második játékrészben egy kicsit élénkebb lett a játék, gólt ismét Szórád szerzett egy szöglet után. Említésre méltó még Mészáros kihagyott helyzetei, de ezenkívül komolyabb akció nem láthatott a közönség. A közepes színvonalú mérkőzést megérdemelten nyerte a hazai csapat. Viszont a csatáraink továbbra sem tudnak gólt lőni, legutoljára Mészáros Ádám volt eredményes még a 2. fordulóban.
Delta:Megilletődötten kezdtek ugyan a hazaiak, de már a találkozó 8. percében Szórád sikeres, sőt parádés szabadrúgása nyugalmat vitt a játékukba. A vendégek ugyan igyekeztek, de a félidő végére újra belelendültek a lilák, kár, hogy sikeres befejezés nélkül. A második félidőt is a vendégek kezdték jobban, de Szórád ismét kivette a szelet a vitorlájukból. A 65. percben, egy szögletet követően kapásból lőtt a hálójukba, megpecsételve ezzel a sorsukat. A szurkolók így elégedetten távoztak, hiszen a KFC továbbra is tartja a lépést a bajnokság élvonalával.
Nitrianske Noviny:Domáci začali náporom a už v 8. min. faul na Kósu potrestal z trestného kopu nádherne od žrde Szórád. Krátko nato trafil Nagy brvno a aktivita komarňanských futbalistov neutíchla až do prestávky, no nebola korunovaná ďalším gólom. Po zmene strán zaplo Komárno na ešte vyššie obratky a oživením jeho hry bol aj príchod striedajúcich Mészárosa a Mlynára na hraciu plochu. Fanušíkovia fialovo-bielych sa dočkali druhého gólu v sieti Záhorákov po niečo vyše hodiny hry, jeho autorom bol opäť Szórád. Hostia sa zameriavali väčšinou na obranu a spoliehali len na rýchle brejky. KFC mohlo ečte do konca zápasu pridať ďalšie góly, no strelcom chýbal potrebný pokoj pri zakončení. Víťazstvo domácich je i tak presvedčivé.