Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Družstevník Topoľníky - KFC Komárno 2:2 (0:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 8. forduló
Dátum:2011-09-25, 15:30
Gólok:87. min., 89. min. - 26. Kóša Tamás, 73. Kóša Tamás
Sárgalapok:17. Szórád Csaba, 87. Mlynár Gabriel, 88. Rusina Peter, 89. Lérant Peter, 90. Vető Zsolt, 90. Nagy József
Összeállítás:1 - Rusina Peter,
2 - Gajdoš Miroslav, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:17 - Vető Zsolt - Uzola István (63. perc), 13 - Mlynár Gabriel - Kóša Tamás (75. perc), 16 - Mayer Ivan - Gonzáles Jozef (79. perc)
Játékvezetők:Jakúbek-Klabník-Monček T.-Šipoš
Nézőszám:350
Értékelés:A meccs enyhe hazai fölénnyel kezdődött, bár rögtön a 3. percben egy nagy hazai védelmi hiba után akár komáromi gól is születhetett volna. A nyárasdiak legnagyobb helyzete egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után volt, ami végülis kimaradt, de a többi helyzetben vagy a védelem vagy Rusina kapus mentett. Aztán a 26. percben a bal oldalon Uzola ívelt be az alapvonalról, a beadása veszélyesen szállt Mészáros felé, de az ismétlésből- a jobb oldalról Nagy ívelt be- Kóša 4 védő között gólt fejelt-0:1. Ezután kiegyenlítődött a játék, a hazaiak legnagyobb helyzete a 43. percben egy szabadrúgásból volt, de Rusina résen volt-bravurral mentett. A második játékrész nagy hazai fölénnyel kezdődött, 2-szer a kapufa mentette meg a góltól a komáromi csapatot, többször pedig Rusina. Aztán a 71. percben Kóša kapott labdát, és vezethette kapura, ziccerben nem hibázott. Ezután átvette az irányítást Komárom, néhány ígéretes akciót is vezetett, ezek közé tartozik Mészáros és Gajdoš összjátéka a jobb oldalon. Aztán az addig remekül védő vendég kapus benézett egy szabadrúgást, a nyárasdiak vérszemet kaptak, és szintén egy beívelésből- egy kis szerencsével egyenlítettek is. A mérkőzés vége elég ideges hangulatúra sikeredett, sok KFC játékos ekkor kapott sárga lapot. Mindezek ellenére a hazaiak több helyzetet alakítottak ki, de a mérkőzést 2 gólos előnnyel meg lehetett volna nyerni.
Delta:Szinte hihetetlen, de mégis igaz. A lilák Kóša 2 góljával a találkozó 87. percében még 0:2 arányban vezettek, és mégis csak 1 ponttal távoztak Nyárasdról. Érthetetlen ez a rövidzárlat annál is inkább, mivel végig jól játszottak, és kezükben tartották a mérkőzés gyeplőjét. Az egy pont sem rossz idegenből, de most nagyon közel volt a három.
Nitrianske Noviny:V 7.min. vyskúšal Rusinu ďalekou strelou Peciar. V 27.min. centrovanú loptu na úrovni jedenástky hlavičkoval do brány Kóša - 0:1. Domáci chceli do polčasu vyrovnať. V 33.min. zraneného Németha nahradil Papp, ktorého vyskúšal hneď Gonzáles. Vyrovnanie mohol zariadiť Mikuš, ale jeho bombu Rusina vychytal. Po obrátke mal gól na kopačke Rózsa, ale jeho technická strela vyrovnanie neznamenala. V 73.min. stratil na svojej polovici loptu Milan a Kóša svoj nájazd premenil. V 87.min. vysokú loptu doťukol do vlastnej brány Rusina. Záver bol nervózny, čo sa odzrkadlilo aj na ŽK. Vytúžené domáce vyrovnanie prišlo v 89.min., keď opäť centrovanú loptu poslal do siere Lelkes.