Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Družstevník Veľké Ludince 1:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 13. forduló
Dátum:2011-10-29, 14:00
Gólok:30. Lérant Peter
Sárgalapok:36. Nagy József, 90. Podlucký Michal
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Antunovič Goran,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:17 - Vető Zsolt - Kóša Tamás (46. perc), 14 - Mlynár Gabriel - Uzola István (75. perc), 12 - Kürthy Róbert - Mészáros Ádám (90. perc)
Játékvezetők:Belanský-Bartoš-Vyskoč-Benovič
Nézőszám:450
Értékelés:Az első félidőben nem sok említésre méltó dolog történt. 1-1 komolyabb helyzet adódott mindkét oldalon, a Lérant egy szöglet után betalált az ellenfél kapujába, a nagyölveidek helyzete kimaradt. A második félidőben a színvonal nem lett magasabb, rengeteg szabálytalanság volt, néha a játékvezető sem volt a helyzet magaslatán, de legalább több helyzetet láthatott a közönség. Lehetőségek mindkét oldalon adódtak, de egyik sem lett kihasználva, így maradt az 1:0. A hazaiak részéről ordító helyzetben Mlynár és Nagy hibázott. A csapatból a mai napon Wilson és Mészáros játszottak kiemelkedően.
Delta:Nagyon sok hiba csúszott mindkét csapat játékába, így a szurkolók nem különsebben élvezhették a találkozót. Még szerencse, hogy az első félóra végén, Uzola csúsztatott fejese a legjobb helyen találta Lérantot, aki a bal kapufa mellett a hálóba fejelt. Ezután mindkét csapat kihagyott egy-egy helyzetet, a végén azonban a lilák növelhették volna is előnyüket, de Mlynár jó helyzetben a kapusba lőtte a labdát. Színvonalában nagyon sok kívánnivalót hagyott maga után ez a találkozó, de a fociban ilyenek is vannak.
Nitrianske Noviny: deň. Iniciatívnejší však predsa len boli hráči KFC, ktorí hrozili najmä po štandardkách. V 13.min. trestný kop Nagya opečiatkoval brvno hosťujúcej brány, no po polhodine hry sa domáci už radovali. Rohový kop predĺžil na vzdialenejšiu žrď Uzola a tam už osamotený Lérant nemal problém skórovať. O desať minút neskôr vyrobil autor gólu hrúbku, po ktorej mohol ísť hosťujúci Dulai sám na bránu, ale svoju šancu spackal. Po zmene strán mali domáci územnú, no neplodnú prevahu, kým hostia sa zameriavali na rýchle kontry. Najväčšiu šancu na vyrovnanie mal Števko, ktorý však z päťky netrafil odkrytú domácu bránu. V závere mohol poistiť víťazstvo domácich striedajúci Mlynár, no svoju príležitosť rovnako nezvládol.