Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Gabčíkovo - KFC Komárno 2:0 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 14. forduló
Dátum:2011-11-06, 13:30
Gólok:13. min., 17. min.
Sárgalapok:49. Mlynár Gabriel, 70. Nagy József, 85. Lérant Peter
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Gajdoš Miroslav, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:17 - Vető Zsolt - Gajdoš Miroslav (42. perc), 13 - Mlynár Gabriel - Mészáros Ádám (46. perc), 16 - Török Zoltán - Gonzáles Jozef (83. perc)
Játékvezetők:Oselský-Monček T.-Klabník-Hromník
Nézőszám:300
Értékelés:Az első félidőben szinte helyzetig sem jutott a komáromi csapat. Az első gólnál 2 bősi játékos jött 3 védőre, az előreívelt labdát Szórád felfejelte, de a labdát a bősiek szerezték meg és 15 méterről gólt rúgtak. Pár perc múlva egy szöglet után 3 komáromi játékos akarta kifejelni a labdát, ez sikerült is, de csak egy közelben álló hazaihoz, aki az elsőhöz hasonló gól lőtt. A második játékrészben körülbelül az 55. és 75. perc között sikerült mezőnyfölényt kialakítani, a legnagyobb helyzet Mlynár előtt adódott. Ezután eltűnt a mezőnyfölény, a hazaiak növelhették volna az előnyt, a legvégén még Töröknek volt egy jó lövése, de a hazai kapus mentett. Az egész meccset figyelembe véve a hazai győzelem teljesen megérdemelt ezen az elég küzdelmes találkozón.
Delta:Pocsék első félidő után ugyan némileg feljavult a lilák játéka, de mindez kevésnek bizonyult a lelkesen küzdő hazaiak ellen.
Nitrianske Noviny:V prvom polčase sa začalo na oboch stranách opatrne. Domácim sa podarilo dostať v 14.min. do vedenia zásluhou Csicsaya. O 4 min. neskôr mal presnú mušku aj Méry, keď zo 17m trafil ľavý dolný roh Rusinovej brány. Domáci mohli do polčasu viesť rozdielom triedy, ale Kubovič v samostatnom úniku neuspel. Po obrátke Gabčíkovo snažilo udržať výsledok a do väčších útočných výpadov sa nepúšťalo. Hostia snaižili, ale z ich ojedinelými strelami si Foťko poradil. Domáci tak vďaka efektivite z prvého polčasu získali body zaslúžene.