Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Slovan Galanta 2:0 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 15. forduló
Dátum:2011-11-12, 13:30
Gólok:16. Antunovič Goran, 41. Mészáros Ádám
Sárgalapok:70. Rusina Peter, 75. Kökényesi Attila, 85. Podlucký Michal
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Kökényesi Attila, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Vető Zsolt, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Kóša Tamás, 10 - Mlynár Gabriel, 11 - Antunovič Goran
Cserék:16 - Török Zoltán - Nagy József (4. perc), 15 - Uzola István - Mlynár Gabriel (69. perc), 12 - Kürthy Róbert - Mészáros Ádám (86. perc)
Játékvezetők:Košťál-Bojda-Štrba-Kyselica
Nézőszám:500
Értékelés:Az első félidőben először a galántaiaknak volt néhány helyzetecskéje, a gól szinte az első komáromi támadásból szüeletett, Mlynár ugratta ki egy szép passzal Antunovičot, aki nem hibázott. A második gólnál a labda útja Wilson-Mlynár-Antunovič-Mészáros volt, ezzel ki is alakult a végeredmény. Az 1. félidőben gyakorlatilag a 2 gól volt az említésre méltó esemény. A 2. játékrészt aktívabban kezdték a hazaiak, többek között Mészáros is növelhette volna az előnyt. A végére leült a meccs, Galánta csapata (akik mindössze 11 játékossal jöttek Komáromba) szinte a kapuig sem jutott el.
Delta:A vendégek léptek fel "erélyesebben", de aztán Antunovič gólja a 15. percben helyreállította a szokásos komáromi rendet. A 40. percben Mészáros találta meg a rést a kapus és a kapufa között, innen kezdve aztán már a szépségre is hangsúlyt fektethettek a hazaiak. Bár a vendégek előtt is adótott helyzet, ebben a kérdésben is a hazai lilák voltak a jobbak.
Nitrianske Noviny:Spočiatku mali viac z hry hostia, no vypracovali si iba pološance, ktoré sa gólom skončiť nemohli. Z prvej vážnejšej akcie na opačnej strane však aj zahrmelo. Na konci prvej štvrťhodinky našiel ideálne Mlynár Antunoviča, ktorý poslal loptu popri Šálkovi k ľavej žrdi. Gól očividne povzbudil domácich, ktorí čoraz častejšie ohrozovali bránu súpera. Tesne pred polčasovým hvizdom preletel center zľava na opačnú stranu na Mészárosa, ktorého nie príliš dôrazná strela prekĺzla za bránkovú čiaru. Po zmene strán mali iniciatívu na kopačkách naďalej hráči KFC a strelec druhého gólu Mészáros bol veľmi blízko k tomu, aby zvíšil domáce vedenie, ale ani jemu, ani jeho spoluhráčom sa to už nepodarilo. Hosťom stále viac ubúdali fyzické sily a nakoľko nemali možnosť striedať, ich útočná hra v druhom polčase prakticky neexistovala.