Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - ŠK Blava Jaslovské Bohunice 1:1 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 16. forduló
Dátum:2012-03-10, 14:30
Gólok:2. Szórád Csaba - 51. min.
Sárgalapok:83. Kóša Tamás
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Lelkes Mátyás, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Antunovič Goran, 11 - Kóša Tamás
Cserék:17 - Maron Cyril - Antunovič Goran (66. perc), 13 - Kökényesi Attila - Szórád Csaba (72. perc), 12 - Kürthy Róbert - Podlucký Michal (84. perc)
Játékvezetők:Otiepka-Cabaj-Zachar-Gocník
Nézőszám:500
Értékelés:Rögtön az elején egy szerencsés góllal sikerült megszerezni a vezetést, ezután szépen lassan megszűnt a komáromi nyomás, de az ellenfél nem tudta kihasználni. A második félidőben egy ellentámadás végén egyenlítettek a vendégek, ezután volt még egy lehetőségük, de akkor Rusina védett. A komáromiak csak ívelgetéssel próbálkoztak, ami nem vezetett eredményre, a legnagyobb veszélyt Nagy és Musil távoli lövései jelentették. A vendégek az utolsó 20-25 percben már csak az időhúzásra koncentráltak, aminek eredménye 1 megszerzett pont lett.
Delta:Sok mindenre készültek a lilák lelkes szurkolói, erre azonban legroszabb álmaikban sem. A felkészülésben remek eredményeket elérő KFC halvány árnyéka volt önmagának. Talán a túlzott elvárások, talán a túlzott magabiztosság érzése, talán a korán szerzett vezető gól, talán... Nem tudni pontosan, mi történt a csapattal, de tény, hogy játékukat illetően igencsak nagy volt a csalódottság a Komáromi Városi Stadionban. Radványi mester is csak csóválta a fejét, elmondása szerint talán 3-4 játékos hozta a tőle joggal elvárható teljesítményt. A vendégek két helyzetükből lőttek egy gólt, ami a végén egy bajnoki pontot ért számukra. Még az sem változtat a szurkolók véleményén, hogy Podlucký gólját a játékvezető érthetetlen okokból érvénytelenítette. Szó sem lehetett kezezésről, amit a mérkőzés ellenőre is igazolt, de ez sem lehet ok az ötlettelen, öröm nélküli játékra. Persze, ebben a csapatban lényegesen több van, korai lenne még "letenni a fegyvert", szombaton Palárikovón lehet bizonyítani.
Nitrianske Noviny:Domáci mali do zápasu raketový nástup a už v druhej minúte im získal vedenie kapitán Szórád. KFC priklincoval svojho súpera k jeho bráne a ten mnohokrát nevedel, kam skôr skočiť. Ďalšie góly akosi neprichádzali až na jeden, ktorý však hlavný rozhodca v 25. minúte pre mnohých prítomných z nepochopiteľných dôvodov neuznal. Po zmene strán prišlo pre domácich šokujúce vyrovnanie, keď hostia skórovali po ojedinelom protiútoku. Komárno naďalej búšilo do svojho súpera, vypracovalo si ďalšie šance, no gól už nestrelilo. Podľa priebehu hry by si domáci určite víťazstvo zaslúžili, avšak futbal sa hrá na góly.