Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:OTJ Palárikovo - KFC Komárno 2:4 (1:3)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 17. forduló
Dátum:2012-03-17, 15:00
Gólok:15. min., 59. min. - 1. Uzola István, 3. Mészáros Ádám, 22. Antunovič Goran, 67. Nagy József
Sárgalapok:34. Antunovič Goran, 65. Nagy József
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Lelkes Mátyás, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Maron Cyril, 11 - Antunovič Goran
Cserék:15 - Gonzáles Jozef - Maron Cyril (58. perc), 13 - Kökényesi Attila - Uzola István (77. perc), 14 - Nagy Jenő - Nagy József (86. perc)
Játékvezetők:Černek-Kalčík-Vyskoč-Maštalír
Nézőszám:200
Értékelés:Már az első támadásból komáromi gól született, Szórád ívelte fel a középkezdés után a labdát, Mészáros elhúzott a bal oldalon, beadását Uzola vágta a hálóba-1:0. Pár perc múlva Mészáros kapott labdát, Antunovičhoz passzolt, aki jól adta vissza a játékszert Mészárosnak, és már 0:2 volt az állás. Ez után még Mészárosnak volt egy jó helyzete de az kimaradt. A szépítő gól meglehetősen ritka számba megy, a hazai játékos szinte ráült Rusina kapusra és úgy juttatta a hálóba a labdát, a bíró érvényesnek láttak a gólt- 1:2. A harmadik komáromi gól Rusina kirúgása után született, Antunovič vezette rá a kapusra, és nem hibázott- 1:3. A második félidőben elég nagyon nyomott a hazai csapat, sikerült is egy gólt szerezniük- 2:3. Ezután viszont lábbhagyott a hazai nyomás, Nagy szögletból talált be a hazai Balogh kapus kellett a gólhoz-1:4. Még Antunovičnak volt egy nagy ziccere, de a lövése elsuhant a kapufa mellett. A hazaiak gyakran szabálytalanságokkal próbálták kompenzálni a vendég fölényt, különösen brutálisan csúsztak be a végén Mészárosnak, Nagy József pedig végülis hordágyon hagyta el a pályát cserével.
A győzelem megérdemelt, szinte egy teljesen más csapat volt a pályán, mint egy hete Komáromban.
Delta:Remek rajtot vettek a komáromiak, hiszen a találkozó 2. percében, már 0:2 világított az eredményjelzőn. Előbb Uzola, majd Mészáros talált be a hazaiak hálójába. A vendéglátóknak ugyan sikerült szépíteniük, de Antunovič góljának köszönhetően mégis kétgólos előnnyel vonultak félidei pihenőre a lilák. A második félidőben nagyon feljöttek a hazaiak, és mi tagadás, nagy nyomás alatt tartották a komáromi kaput. Sőt, 3:2-re szépítettek is, de ekkor Nagy József szögletből lőtt gólja végleg kedvüket szegte. Ami még jó hír a komáromi szurkolóknak, hogy a csapat játéka lényegesen feljavult az egy héttel korábbi, hazai mérkőzés óta.
Nitrianske Noviny:Už v 37. sekunde šokoval Palárikovčanov hosťujúci útočník Uzola – 0:1. Domáci sa ani nestačili prebrať zo silného úderu a o dve minúty inkasovali ďalší, keď autorom gólu bol Mészáros. Takýto úvod derby si domáci určite nepredstavovali. Na konci prvej štvrťhodinky ich čiastočne rozveselil Mach, keď znížil na 1:2, avšak v polovici prvého dejstva získal pre Komárno opäť dvojgólové vedenie Antunovič. Do druhého dejstva nastúpili domáci s veľkým odhodlaním a ešte neubehla ani štvrťhodina, keď dal Španír ich kontaktný gól. Palárikovo malo potom dve výborné šance na vyrovnanie, no nevyužilo ich. V 67. minúte prišiel trest, keď skúsený J. Nagy dal priamo z rohu na 2:4. Pohyblivejší a futbalovejší hostia potom kontrolovali hru a bezpečne doviedli stretnutie do víťazného konca.