Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - PFK Piešťany 1:2 (0:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 20. forduló
Dátum:2012-04-07, 15:30
Gólok:79. Szórád Csaba - 35. min., 66. min.
Sárgalapok:45. Kökényesi Attila, 63. Mészáros Ádám, 68. Antunovič Goran
Piroslapok:49. Kökényesi Attila, 82. Nagy József
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Nagy József, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Wilson Speck Eugen, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:13 - Kóša Tamás - Gonzáles Jozef (52. perc), 14 - Nagy Jenő - Uzola István (75. perc)
Játékvezetők:Šima-Grolmus-Blaháč-Jambor
Nézőszám:500
Értékelés:Az esős idő ellenére szépen megtelt a komáromi stadion a rangadóra. Az első félidőben a komáromiak birtokolták többet a labdát, ám csak 2 kapufáig jutottak, illetve Wilson beadása éppen beakadt volna, ha nincs résen a pöstyéni védő. Aztán egy gyors ellentámadásból megszerezték a vezetést a vendégek, és még félidő végén 2 szabadrúgást is rúghattak a 16-os vonaláról, de ezek kimaradtak. A második félidőben a vendégek kezdtek jobban, viszont az eredményt a játékvezető is befolyásolta. Először Kökényesit állította ki a 49. percben (2. sárgáját kapta), ami után még nagyobb fölénybe kerültek a vendégek, és sikerült összehozniuk egy gólt. Nem sokkal később Nagy Józsefet állította ki, de ezen kívül is született még néhány érdekes ítélet. Komáromi részről a Szórád vezetett egész hátulról egy támadást, de ez kimaradt, de nem sokkal később ő volt eredményes ismét (8. alkalommal a szezonban). Sajnos az egyenlítésre már nem jött össze, így a pöstyéniek nyerték az indulatoktól nem mentes rangadót.
Delta:Két egészen kiváló csapat játékát hozta az első félidő, a szurkolók igazi focicsemegét láttak.... Ha nincs a második félidőben látott sportdiplomáciai kivégzése a hazai csapatnak, talán még azt is meg lehetne kockáztatni, hogy megérdemelték a győzelmet. Az okokat azonban mindenképpen idehaza kell keresni.
Nitrianske Noviny:Za stáleho dažďa sa hral od úvodných minút kvalitný futbal. Iniciatívnejší boli domáci, ktorí hrali kombinačne, ale bez gólového efektu. Najbližšie k nemu mali v polovici prvého polčasu J. Nagy, ktorého trestný kop z ľavej strany skončil na vzdialenejšej žrdi a o niekoľko minút Musil, ktorého bomba opečiatkovala brvno Hodulíkovej brány. Šok pre KFC prišiel v 34. min., kedy Urgela po vysunutí otvoril skóre. Krátko po obrátke videl Kökényesi po druhej žltej červenú a líder tabuľky bol na koni. Domáci sa však nevzdávali a bojovali aj oslabení. Vyrovnať mohol v 65. min. po sóle Szórád, ale strelil len do brankára. Aby domácim nebolo dosť, hneď z protiútoku opäť Urgela zvýšil vedenie hostí. KFC naďalej neskladal zbrane a dvanásť minút pred koncom Szórád predsa len vykresal iskierku nádeje. Tá však definitívne zhasla po vylúčení J. Nagya.