Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC Horses Šúrovce 1:2 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 21. forduló
Dátum:2012-04-14, 15:30
Gólok:13. Szórád Csaba - 50. min., 87. min.
Sárgalapok:31. Wilson Speck Eugen, 38. Rusina Peter
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Wilson Speck Eugen, 5 - Nagy Jenő, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Gonzáles Jozef, 9 - Uzola István, 10 - Maron Cyril, 11 - Antunovič Goran
Cserék:14 - Kóša Tamás - Antunovič Goran (68. perc), 12 - Kürthy Róbert - Uzola István (77. perc)
Játékvezetők:Dohál-Obertová-Zifčák-Martinec
Nézőszám:350
Értékelés:A mérkőzés első pár percében említésreméltó esemény két szép becsúszó szerelés volt hazai részről. Azután se forogtak komolyabban veszélyben, egyedül Nagy Jenő volt veszélyes fejjel. Mészáros buktatásáért megítélt büntetőt Szórád értékesítette, a másik oldalon Rusina hozott össze egy 11-est, de ezt hárította is. A második félidőben hamar egyenlített a vendég csapat, ezután ugyan akadt néhány komáromi helyzet, elsősorban ismét Szórádnak köszönhetően, de távoli lövését kitolta a léc alól a kapus, másodszor, pedig a kapufán csattant a ladbája. Kóšának volt egy ajtó-ablak helyzete, de azt a kapusba rúgta, így maradt az 1:1. Az utolsó percekre Szórád feljött a középpályára, ott osztogatott néhány jó labdát, de ez sem segített, sőt, nem sokkal a vége előtt a vendégek megszerezték a győztes találatot is. Sajnos a csapat hazai mérlege tavasszal 4 mérkőzésen 4 pont, mindössze 4 rúgott góllal.
Delta:Némi tapogatózás után a hazaiak vették kezükbe a játék irányítását, előbb Nagy Jenő fejese okozott némi gondot a vendég kapusnak, de ellentámadásból alig egy perc múlva már a vendégek szerezhettek volna gólt. A sorozatos KFC támadások eredményre vezettek, mert a 13. percben Mészáros felvágásáért büntetőt rúghattak a hazaiak. Mondjuk meg, eléggé vitatható volt ez a büntető, de a spori megadta, így Szórádnak csak az volt a dolga, hogy a jobb kapufa mellett hálóba küldje a ladbát. A gól után ellaposodott a játék, és a feketében játszó lilák játéka kezdett egyre inkább kiábrándító lenni... ...Egyedül Szórád játéka ért valamit, mondhatnánk azt is, ő vette hátára a mérkőzést, és próbálkozásaiból többször is gólhelyzet adódott. A csereként beállt Kóša dönthette volna el végül a találkozót, amikor a 71. percben egyedül robogott a kapu felé, de gyámoltalanul a kapusba lőtte a labdát... ...A látottak alapján leszögezhető, hogy a vendégek megérdemelten nyerték a találkozót. Nem hisszükel, hogy a lilák még egyszer képesek lennének ilyen teljesítményre. Sőt, a szurkolók bíznak abban, hogy a klubvezetés rövid időn belül megkeresi és megoldja a láthatóan hullámvölgyben lévő, de továbbra is jó csapatként elkönyvelt gárda problémáit.
Nitrianske Noviny:Domáci podali v tomto stretnutí svoj najhorší výkon na jar. Napriek tomu, že sa už v 10. min. ujali vedenia a mali ďalšie dobré príležitosti, ich hre chýbalo nasadenie a iskra. Päť minút po obrátke umožnila nedôrazná domáca obrana vyrovnať Juhászovi, ktorý s prehľadom obstrelil brankára Rusinu. V ďalšom priebehu hry malo Komárno ešte dobré príležitosti na získanie vedenia, no nevyťažilo z nich nič. Sám na bránu sa rútil Kóša, ale ani z takejto šance neskóroval. KFC napokon musel vypiť kalich horkosti až do dna. O všetkom rozhodol tri minúty pred koncom striedajúci Max, ktorého hlavička po centri znamenala všetky tri body pre Šúrovce.