Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Družstevník Topoľníky 3:1 (2:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 23. forduló
Dátum:2012-04-28, 16:00
Gólok:17. Szórád Csaba, 26. Kóša Tamás, 75. Szórád Csaba - 6. min.
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mészáros Ádám, 4 - Wilson Speck Eugen, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Lelkes Mátyás, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:12 - Kürthy Róbert - Uzola István (46. perc), 14 - Nagy Jenő - Kóša Tamás (72. perc), 17 - Pásztor Ferenc - Kökényesi Attila (78. perc)
Játékvezetők:Černák-Kukan V.-Čaladík-Medovič
Nézőszám:350
Értékelés:A nyárasdiak első helyzetükből kissé furcsa körülmények között vezetést szereztek. Ezután a félidőben viszont több helyzetük nem volt, mindegyik lesállással ért véget. Egyértelműen a hazaiak birtokolták többet a labdát, Szórád egyenlített Musil beadásából, majd Szórád gólpasszt adott Kóšának. A második játékrész elején többet támadtak a vendégek, egy lesgólt elértek, de ezután ismét a hazai csapat kezdeményezett. Egy szöglet után a komáromi gólfelelős Szórád növelte az előnyt, a végén Pásztor lövését védte a vendég kapus. A hazai győzelem megérdemelt ezen a nem túl magas színvonalú mérkőzésen.
Delta:Még ha a vendégek is szereztek vezetést a találkozó elején, mindenképpen a lilák voltak a jobbak az első félidőben. Ennek eredményeképp előbb Szórád, majd Kóša találatai nyugtatták meg a szurkolókat. A második félidőben ugyan helyenként a vendégek is megmutatták igazi tudásukat, Szórád óriási fejesgólja azonban ismét helyrebillentette a hazai szurkolók hangulatát. Radványi edző mindhárom cserelehetőségét kihasználta... Különösen Pásztort fűtötte bizonyítási vágy, hiszen ebben a bajnokságban először lépett pályára lila-fehér mezben. Úgy gondoljuk bemutatkozása remekül sikerült, sőt, egy kis szerencsével a góllövők listájára is feliratkozhatott volna. Egyik szép lövését a vendégek kapusa csak üggyel-bajjal tornázta ki a jobb kapufa tövéből...
Nitrianske Noviny:Komárno začalo veľmi zle a už v 6. min. pykalo. Chybnú rozohrávku hostia dokonale potrestali, keď brankárom vyrazenú loptu vrátil do siete Mandák. Inkasovaný gól správne nabudil domácich, ktorí prevzali iniciatívu a ešte do prestávky dokázali nepriaznivý výsledok otočiť. Po prestávke už v pohode hrajúci Komárňania kontrolovali hru, pričom si dokázali vytvoriť ďalšie dobré príležitosti. Ich víťazstvo, ktoré mohlo byť najmä podľa priebehu hry v druhom dejstve aj výraznejšie, potvrdil svojim druhým gólom štvrťhodinku pred koncom kapitán KFC Csaba Szórád.