Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Spartak Bánovce nad Bebravou 1:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 25. forduló
Dátum:2012-05-12, 16:30
Gólok:17. Mészáros Ádám
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kóša Tamás, 9 - Mészáros Ádám, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:17 - Pásztor Ferenc - Szórád Csaba (46. perc), 14 - Nagy Jenő - Kóša Tamás (68. perc), 12 - Cong Peter - Kürthy Róbert (78. perc)
Játékvezetők:Fehér-Kalčík-Vyskoč-Franek
Nézőszám:250
Értékelés:Az első perctől kezdve a vendégek a kapujukhoz voltak szegezve, ennek ellnére ők szerezhettek volna vezetést, de nagy helyzetekben hibáztak. Aztán a komáromi fölény már helyztekben is megmutatkozott, Szórád indítását Mészáros váltotta gólra. A folytatásban lehetett volna várni több gólt is, de a helyzetek kimaradtak. A második félidőben Pásztor ugrott ki, de lövését hárította a vendég kapus. Ezután megállt a játék, ötlet nélküli passzolgatás folyt a pályán, sőt, a végén Rusinának kellett védenie egy veszélyes lövést. A sporszerű találkozón (összesen 10-12 szabálytalanság) megérdemelt hazai győzelem született.
Delta:Vendég helyzettel kezdődött, és vendég helyzettel végződött a találkozó. A kettő között azonban nagy volt a hazai fölény, és bizony csak a csatárok tehetetlenségén múlott, hogy a vendégek nem távoztak nagyobb arányú vereséggel. Főleg az első félidő volt a hazai szurkolók szempontjából élvezhető. Kár, hogy Mészáros gólján kívül nem kellett a vendég kapusnak többször is kihalásznia a labdát a hálójából. A második félidőre a játék ellaposodott, bár a hazaiak további helyzeteket dolgoztak ki. Az utolsó percben a vendégek kis híján pontot raboltak olyan mérkőzésen, amelyen inkább egy méretes zakóra voltak érettek. Rusina kapus azonban résen volt, és bár minimális gólkülönbséggel, de a három bajnoki pont Komáromban maradt.
Nitrianske Noviny:Zápas možno nazvať festivalom zahodených šancí zo strany domácich. Tí nastúpili na stretnutie bez niektorých svojich opôr, avšak od úvodných minút mali jasnú prevahu. Po vyše štvrťhodiny sa ujali vedenia gólom mladého Mészárosa, avšak ako sa neskôr ukázalo, to bol jediný presný zásah v stretnutí. V prestávke musel navyše zostať v kabíne pre zdravotné problémy Szórád, hráči KFC sa ale naďalej predháňali v zahadzovaní aj tých najvyloženejších príležitostí. Ako to už v takýchto prípadoch býva, zahrmieť mohlo na opačnej strane, keď v poslednej minúte mali počas celého stretnutia nevýrazné Bánovce tutovku na vyrovnanie.