Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FK Slovan Levice - KFC Komárno 3:1 (1:1)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 26. forduló
Dátum:2012-05-20, 17:00
Gólok:30. min., 56. min., 65. min. - 25. Kóša Tamás
Sárgalapok: Gonzáles Jozef, Podlucký Michal
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Lelkes Mátyás, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kóša Tamás, 9 - Mészáros Ádám, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Antunovič Goran
Cserék:12 - Cong Peter - Kürthy Róbert (46. perc), 15 - Pásztor Ferenc - Gonzáles Jozef (80. perc)
Játékvezetők:Štrpková-Zifčák-Zachar-Schmidt
Nézőszám:300
Értékelés:Nem kezdett megilletődötten a komáromi csapat, ez helyzetekben is megmutatkozott. Először Kürthy léphetett ki a labdával ziccerben, de a kapusba lőtte. Nem sokkal később egy szögletet ugyan kifejeltek a lévaiak, de a jobbszélen Gonzáles húzott el, és a ma jól játszó besarkalta a kapuba a játékszert 0:1. Az öröm nem sokáig tartott, 5 perc múlva a hazaiak kipasszolgatták a komáromi védelmet, és egyenlítettek. Ezután egyértelmű fölénybe kerültek, de gól már nem született. A második játékrészben folytatódott a lévai fölény. Ám Mészáros indult meg a kapu felé épp megkerülte volna védőjét, amikor a 16-os környékén a földre került, a síp néma maradt. A másik oldalon Kökényesi vette el a labdát egy lévai játékostól, minden komáromi legnagyobb megdöbbenésére 11-es következett, amit értékesítettek. A 3 léviai gól egy átemelésből született. Innentől Komárom vette át a kezdeményezést, az utolsó 15 percben kapujához szegezte a hazaiakat, de nagy helyzetet már nem sikerült kialakítani, így maradt a 3:1.
Delta:Nem is annyira az eredmény lehangoló, mint inkább a lilák második félidei játéka. " Az első félidőben több mint egyenrangú ellenfelek voltunk, sőt, a vezetést is megszereztük. A második félidőben aztán érthetetlen módon leállt a csapat, és egyre kiábrándítóbb lett a játéka. Ezzel valamit tennünk kell, mert az ilyen hozzáállást nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nagyon csalódott vagyok"- mondta el a mérkőzés után Nagy Tamás.
Nitrianske Noviny:Levičania začali útočne, ale nevypracovali si veľké šance. V 17. min. prvýkrát pohrozili hostia, keď samostatný útok Kürthiho zlikvidoval Pahulyi. V 25. min. Kósa tesne pred domácim brankárom pätičkou poslal KFC do vedenia. V 30. min. Feješ dostal prihrávku z pravej strany a prudkou strelou nekompromisne prekonal Rusinu. V 40. min. mali domáci ďalšiu veľkú šancu, no Jakab hlavičkoval len do brankára hostí. Levice išli do vedenia až v druhom polčase, keď Marcel Pavlík premenil jedenástku. V 59. min. mali hostia šancu, keď musel domáci brankár Pahulyi vyrážať. V 65. min. Molnár poslal Levice do dvojgólového vedenia, keď si pekne obhodil hosťujúceho brankára. Za zmienku ešte stojí šanca Turčana v 76. min. a ten bránku minul. Záver si už Levice ustrážili.