Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Partizán Domaniža 4:0 (2:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 27. forduló
Dátum:2012-05-26, 17:00
Gólok:19. Mészáros Ádám, 32. Podlucký Michal, 47. Musil Petr, 56. Podlucký Michal
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mihálik Tomáš, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kóša Tamás, 9 - Mészáros Ádám, 10 - Cong Peter, 11 - Antunovič Goran
Cserék:14 - Nagy Jenő - Kóša Tamás (67. perc), 17 - Pásztor Ferenc - Kürthy Róbert (81. perc)
Játékvezetők:Štrpková-Paulovič-Obertová-Benovič
Nézőszám:250
Értékelés:Abszolút fölényben játszott a komáromi csapat, de míg az elsőben inkább meddő fölény volt, a másodikban több helyzetet sikerült kidolgozni (igaz kihagyni is). Mészáros szerezte meg a vezetést, majd a Kürthy buktatásáért megítélt büntetőt Podlucký értékesítette magabiztosan. A második játékrész elején Musil beadása lett gól a vendég kapus segítségével, majd ismét Podlucký volt eredményes, ezúttal fejjel. Ezenkívül még Congnak volt egy sípszó utáni gólja, Nagy Jenő akár 3-szor is eredményes lehetett volna. Az ellenfél szinte teljesen veszélytelen volt a komáromi kapura.
Delta:Nagyon gyenge ellenfelet gázoltak el a lilák, mindezt félgőzzel. A mérkőzés elején még úgy látszott, hogy a vendégek igyekeznek majd egyenrangú ellenfél lenni, de az idő múlásával egyre jobban beszorultak, merthogy a hazaiak erre kényszerítették őket. Szinte a találkozó végéig nagy volt a hazai fölény, amiből természetszerűen sok gólhelyzet alakult ki. A vendégek végül örülhettek, hogy ennyivel megúszták ezt a komáromi kirándulást. Pedig a hazaiak több tartalékkal kényszerültek pályára lépni, aminek viszont volt pozitívuma is, hiszen a "kényszerből" pályára küldött, saját nevelésű Peter Cong és Tomáš Mihálik játéka igencsak elnyerte a szurkolók tetszését.
Nitrianske Noviny:Domáci zahrali výborne, svojho súpera prakticky k ničomu nepustili a konečne sa presadili strelecky. Hostí načal už v 19. min. Mészáros a ešte do prestávky zvýšil z penalty Podlucký na 2:0. O to, aby Partizán nemohol čo i len pomyslieť na zvrat, sa tesne po prestávke postaral Musil. Podluckého gól na 4:0 už definitívne zrazil hostí na kolená a domácim stačilo do konca hru len kontrolovať. Aj keď hrali potom už len na pol plynu, i tak si dokázali vypracovať ďalšie príležitosti. Vo fialovo-bielom mužstve podali veľmi dobré výkony dorastenci Mihálik a Cong.