Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Družstevník Veľké Ludince - KFC Komárno 4:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 28. forduló
Dátum:2012-06-02, 17:00
Gólok:28. min., 48. min., 51. min., 85. min.
Sárgalapok: Mihálik Tomáš, Rusina Peter
Összeállítás:18 - Rusina Peter,
2 - Musil Petr, 3 - Mihálik Tomáš, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kóša Tamás, 9 - Mészáros Ádám, 10 - Cong Peter, 11 - Antunovič Goran
Cserék:12 - Gonzáles Jozef - Kóša Tamás (58. perc), 14 - Nagy Jenő - Mészáros Ádám (82. perc)
Játékvezetők:Španka-Vyskoč-Paulovič-Očkovský
Nézőszám:100
Értékelés:Az elején nagyon nyomtak a hazaiak, de gól nem született. Idővel sikerült 10-15 percre átvennie az irányítást Komáromnak, Kürthy fejelhetett volna gólt, de közeli fejese mellé ment, illetve Antunovič lövését védte a hazai kapus. Ellenben a hazaiak megszerezték a vezetést, és a félidő végéig nekik voltak főleg lehetőségeik. A második játékrész elején teljesen összeomlott a vendég csapat: előbb egy szabdrúgásgóllal már 2:0-ra vezettek a hazaiak, majd pár perc múlva 3 játékosuk is zavartalanul mehetett kapura a jobb szélén, és egyikük senkitől sem zavartatva lőhetett a kapuba. Ekkor úgy nézett ki sorban fognak jönni a gólok, de szerencsére csak helyzetekig jutott Nagyölved. Az utolsó 20-25 percben főleg Szórád lábában/fejében volt a szépítés, de nem jött össze. A végén még szögletből összehoztak a hazaik egy gólt, és csúnya vereséget mértek Komáromra.
Delta:A KFC elszenvedte legsúlyosabb vereségét ebben az idényben, de ami ettől is szomorúbb, összeomolni látszik egy nagy komáromi álom, egy nagy nekirugaszkodást követő álom. Nem, nem a vereség okán, hiszen az ilyen mindig benne van a fociban. Úgy látszik, "játékoséknál és vezetőéknél" egyaránt mintha fogyni látszana az idény elején érezhető optimizmus, mintha megint egy idény sikereire, vagy éppen sikertelenségeire akarnánk leszűkíteni a patinás klub létének kérdését. Nemcsak a játékosok kezdik feladni, de a klubvezetés is mintha keresné a mentőcsónakot. Pedig nem süllyed a hajó, csak éppen a széljárás nem megfelelő...
Nitrianske Noviny:Domáci tak ako v predošlom domácom zápase nastúpili s odhodlaním zvíťaziť. Už v 3. min. Soboňa prestrelil prázdnu bránku. Domáci naďalej pokračovali v nátlakovej, kvalitnej hre, čoho výsledkom bol Horniakov gól v 28. min. po akcii z pravej strany. Horniak si loptu krásne spracoval a strelou po zemi otvoril skóre zápasu. Po tomto góle hostia na 15 minút prebrali iniciatívu, ale nedokázali z nej nič vyťažiť. Po zmene strán sa opäť dostali k slovu domáci, keď v 48. min. Soboňa z priameho kopu nedal hosťujúcemu brankárovi šancu. V 51. min. Mikula po prečíslení hostí peknou strelou zo 16 m zvyšoval už na 3:0. Hostia po tomto góle akoby rezignovali. Domáci naďalej tlačili a v 75. min. mohlo byť už 4:0, ale Petrášovu strelu brankár vytlačil. Celý zápas vyústil v 85. min., keď po rohovom kope z pravej strany ľavák Mikula poslal center na opačnú stranu a A. Kosák už nemal problém dopraviť loptu do siete.