Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Gabčíkovo 3:0 (1:0)
Régióbajnokság-Nyugat (4. osztály), 29. forduló
Dátum:2012-06-09, 17:00
Gólok:18. Szórád Csaba, 56. Mészáros Ádám, 85. Mészáros Ádám
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Musil Petr, 3 - Gonzáles Jozef, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Kökényesi Attila, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Mészáros Ádám, 9 - Uzola István, 10 - Cong Peter, 11 - Antunovič Goran
Cserék:14 - Nagy Jenő - Kürthy Róbert (75. perc), 16 - Pásztor Ferenc - Cong Peter (85. perc)
Játékvezetők:Santa-Klabník-Monček T.-Hromník
Nézőszám:200
Értékelés:Az első félidőben Szórád szabadrúgás-gólján kívül semmi érdekes nem történt. A második játékrészben jópár nagy helyzetet kidolgozott a komáromi csapat, Mészáros volt kétszer eredményes, de említésre méltó még Szórád távoli lövése, melyet a vendég kapus védett bravúrral, illetve Mészáros, Cong és Nagy Jenő is hagytak ki helyzetet. A legveszélyesebb vendég lehetőség a 91. percben volt, de Kosťukevič bravúrral védett.
Delta:Főleg a második félidőben volt jó az iram, bár meg kell mondani, hogy a vendégek szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítottak. Hosszú percek teltek el, míg néha-néha tiszteletüket tették a hazaiak térfelén, de igazából akkor sem jelentettek veszélyt a hazai kapura. A lilák játékkedve azonban semmiképpen nem vonható kétségbe, így a bősiek is elégedetten hagyhatták el a pályát, hiszen ettől lényegesen többre voltak érettek. Előbb Szórád lőtt egy tőle már megszokott parádés gólt szabadrúgásból, majd kétszer a fiatal Mészáros volt eredményes. A hazai szurkolók az idény utolsó hazai mérkőzésének végén vastapssal kísérték öltözőbe kedvenceiket.
Nitrianske Noviny:Domáci tréner mal pred zápasom problémy so zostavou, avšak niektorí stabilní hráči chýbali aj hosťom. Prvý polčas priniesol vyrovnanú hru, ktorá sa prelínala z jednej strany na druhú. V prvom dejstve strelili gól iba domáci, keď v 18. min. kapitán Szórád z trestného kopu trafil ideálne. Pri šanciach hostí podržal KFC niekoľkokrát brankár Kosťukevič. Po zmene strán už domáci jasne dominovali a krátko po prestávke zvýšil ich vedenie mladý Mészáros. Hostia prechádzali v druhom dejstve na domácu polovičku len sporadicky. Komárno si vypracovalo rad šancí, no dokázalo premeniť iba jedinú v závere, keď bol úspešný opäť Mészáros.