Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - MŠK Hurbanovo 4:0 (2:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 1. forduló
Dátum:2010-07-31, 17:00
Gólok:8. Lérant Peter, 13. öngól, 58. Nagy József, 89. Podlucký Michal
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Skok Matej
Cserék:14 - Pásztor Ferenc - Uzola István (67. perc), 12 - Vígh László - Nagy József (71. perc), 13 - Kosťukevič Vladimír - Kürthy Róbert (82. perc)
Játékvezetők:Linet-Koníček-Valla-Rosipal
Nézőszám:500
Delta:Régen nem távoztak ennyire elégedetten a lila szurkolók (500) bajnoki mérkőzésről, mint az elmúlt szombaton. Az eredmény is természetesen fontos volt számukra, de maga a játék volt az, ami megörvendeztette a lelküket. Az első 20 percben szinte lélegzetvételhez nem engedték az egyébként megilletődött ellenfelet, amely a találkozó 90 perce alatt, szinte helyzetig sem jutott el. Ezt egyrészt a remek hazai csapat nem engedte, másrészt bátorságuk sem volt hozzá. Két gól után ugyan leült a mérkőzés, de aztán a II. félidőben egy újabb "lila orkán" söpört végig a pályán, amely teljesen szétzúzta az ógyallai reményeket. Nem lenne igazságos bármely KFC-s játékos kiemelése, hiszen egy kollektíva küzdött meg a pontokért és a szurkolók kegyeiért. A csapat egyik húzó embere Uzola már a 20. percben megsérült, de még vagy 50 percig küzdött, harcolt csapatáért. Talán ez is egyik jellemvonása volt a megújulni látszó lila kollektívának. A vendégek részéről sajnos sok mindent nem lehet elmondani, talán csak Polák és némileg Ďurický hozták azt, amit a csalódott ógyallai szurkolók elvártak.
Nitrianske Noviny:V susednom derby domáci od úvodu hrozili, po štandardke Kršteňanského zvonilo len brvno, ale v 8. min. poslal Komárno do vedenia Lérant. Zakrátko prišiel vlastenec. Po obrátke sa hralo stále v domácej réžii. Na 4:0 zvyšoval Podlucký, ktorý po narážačke s Kršteňanským lobom spečatil zaslúžené víťazstvo.