Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Veľké Lovce 3:0 (3:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 3. forduló
Dátum:2010-08-14, 17:00
Gólok:28. Uzola István, 30. Lérant Peter, 42. Skok Matej
Sárgalapok:7. Kökényesi Attila
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Vígh László, 11 - Skok Matej
Cserék:15 - Gonzáles Jozef - Kršteňanský Zdenko (46. perc), 14 - Kosťukevič Vladimír - Kürthy Róbert (79. perc), 12 - Wilson Speck Eugen - Lérant Peter (87. perc)
Játékvezetők:Žiak-Ondruš-Janus-Benovič
Nézőszám:400
Értékelés:Az első gólig elég gyenge játék volt, egyedül Nagy József lövése okozott némi veszélyt. Aztán egy óriási védelmi hibából Skok szerzett labdát, majd Uzola elé tette, aki pedig kilőtte a sarkot. A következő gól is jött pár percen belül, ismét Skok volt harcias, kiharcolt egy szögletet, amit Kršteňanský végzett el és Lérant gyönyörűen fejelte be. A harmadik gólt már Skok maga rúgta, szintén egy nagy védelmi hibát követően. Ezenkívül még Uzolának volt egy nagy helyzete. A második félidőben sem volt túl nagy az iram, a színvonal sem emelkedett, de a gólok elmaradtak, a legszebb jelenet talán Gonzáles lövése volt. A lótiak szinte el sem jutottak a komáromi kapuig, lövésük is csak egy volt veszélyesebb, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.
Delta:A találkozó első félórájában szenvedett a lila gárda, hiszen a vendégek teljes csapattal beálltak védekezni. Uzola gólja a 28. percben aztán "megtörte a csendet", és néhány perc múlva már 3:0 világított az eredményjelzőn. Először Kršteňanský küldte szögletből Lérant fejére a labdát, aki helyzetekben nem szokott hibázni, majd a fiatal Skok lőtt egy higgadt, tapasztaltabb játékosokat is megszégyenítő parádés gólt. A fiúnak ez volt az első gólja felnőtt bajnoki mérkőzésen, ami értelemszerűen óriási boldogságot váltott ki nála. A hálás közönség már az első félidő lefújása után óriási ovációkban részesítette kedvenceit, ami már régen nem történt meg Komáromban. Valami elindult...
Nitrianske Noviny:Prvú švrťhodinu sa mužstvá oťukávali. Postupne však domáci dostávali hostí pod tlak a do polčasu prakticky zápas rozhodli. Nováčik v prvom dejstve neohrozil svojho súpera vôbec a druhý polčas sa už iba dohrával. Komárno si ešte vytvorilo šance Uzolom, Gonzálesom a R. Kürthym, no tie skóre neprivodili.