Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Slovan Levice 1:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 5. forduló
Dátum:2010-08-28, 17:00
Gólok:21. Gonzáles Jozef
Sárgalapok:82. Podlucký Michal, 85. Nagy József
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:12 - Skok Matej - Kršteňanský Zdenko (60. perc), 16 - Wilson Speck Eugen - Vígh László (77. perc), 15 - Boros Péter - Uzola István (88. perc)
Játékvezetők:Miksa-Kusý-Laco-Štora
Nézőszám:600
Értékelés:Az ősz rangadójának is titulált mérkőzés nem hozott látványos játékot, hanem inkább sok küzdelmet a középpályán és sok szabálytalanságot. A meccs elején a komáromiak kezdtek jobban, de pár perc után a lévaiak vették át az irányítást. A gól viszont gyönyörű volt, Gonzáles lőtt és emelt kapura, a labda pedig a kapus fölött a kapuban landolt. A második félidőben Víghnek volt egy nagy ziccere, de ez kimaradt, míg a másik oldalon a lévaiak is elpuskáztak egy ígéretes helyzetet. Az utolsó 20 percben a vendég csapat támadott, de eredmény nélkül, így maradt az 1:0 Komáromnak.
Delta:Az éllovasok találkozóján nagy taktikai küzdelem folyt a pályán, és a 21. percben Gonzáles szép, bár szerencsésnek is mondható találatával vezetést szerzett a KFC. A nagyon kiegyenlített mérkőzésen már több gólt nem látott a mintegy 600 néző, de izgalmakban továbbra sem volt hiány. A II. félidőben nagyon rákapcsoltak a lévaiak, de komolyabb gólhelyzetig ők sem jutottak el. A hazai csapatban különösen Nagy és Maťo játéka emelhető ki. Gonzáles egyre növekvő játékkedve nagy hasznára van csapatának. A komáromi lilák ezzel a győzelmükkel ismét a tabella élére ugrottak.
Nitrianske Noviny:Šláger dvoch neporazených tímov sa začal z oboch strán takticky. Prvá šanca sa zrodila po polhodine hry a využil ju Gonzáles, ktorý profitoval z akcie Kršteňanského, Vígha a Nagya. Druhé dejstvo otvorila strela Kršteňanského z 20 m, Ivanič len vyrazil. Posledných 20 minút mali miernu prevahu hostia, ale bez gólového efektu. Komárno tak ide do čela.