Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - MŠO Štúrovo 5:2 (5:1)
IV. liga, délkeleti csoport, 6. forduló
Dátum:2010-09-04, 16:00
Gólok:15. Uzola István, 23. Kršteňanský Zdenko, 30. Nagy József, 43. Uzola István, 45. Uzola István - 34. min., 69. min.
Sárgalapok:34. Kökényesi Attila, 57. Vígh László
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Skok Matej, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:13 - Kosťukevič Vladimír - Gonzáles Jozef (76. perc), 12 - Pásztor Ferenc - Uzola István (88. perc), 14 - Boros Péter - Kršteňanský Zdenko (88. perc)
Játékvezetők:Lérint-Galo-Formel-Hengerics
Nézőszám:400
Értékelés:Az első pár percben csak tapogatózás volt a pályán, a párkányiak csak szabálytalankodva tudták megállítani a komáromiakat, aztán viszont futószallagon jöttek a hazai helyzetek. Uzola egyéni akcióból talált be, majd Kršteňanský kapott egy gyönyörű passzt Gonzálestől és már 2:0 volt. Nagy Józsi távoli lövésével pedig már 3:0. Az vendégeknek egyetlen helyzete és egyben gólja is az 1. félidőben egy megpattant szabadrúgásból volt, a kapus nem tudott mit tenni. A félidő végén pedig már 5:1 volt az eredményjelzőn Uzola révén, aki holnap ünnepli születésnapját. A második játékrészre érthetetlenül visszavett a tempóból a komáromi gárda, a párkányiak többször is helyzetbe kerültek, egyet ki is használtak. Talán hamarabb kellett volna frissíteni, hiszen Pásztor egyetlen megmozdulása után a játékvezető kiállított egy párkányi védőt- visszahúzta a meginduló csatárt. A játékvezető-elsősorban az egyik asszisztens elég sok hibát vétett, szerencsére ez nem befolyásolta a 3 pont sorsát.
Delta:Egy egészen kiváló első félidő után, amikor Uzola mesterhármasának is köszönhetően a lilák szétlőtték ellenfelüket, következett egy már szokásos "pihenő félidő". Egyszer ez megbosszulhatja magát, de ami még ettől is roszabb, a lelkes szurkolótábor hangulatát is rossz irányban befolyásolja. Az első félidő azonban megérdemel minden elismerést.
Nitrianske Noviny:Domáci jednoznačne prevýšili svojho súpera a do prestávky mohlo byť skóre ešte vyššie. Lopty v sieti končili najmä po pekných akciách, ktoré ťahali Uzola, Kršteňanský a Nagy. Hostia polčasu korigovali nepriaznivé skóre tečovaným priamym kopom Tácsika. Po obrátke tempo hry upadlo, zápas sa ež len dohrával.