Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FC Okoličná na Ostrove - KFC Komárno 1:2 (0:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 9. forduló
Dátum:2010-09-25, 15:30
Gólok:48. min. - 52. Gonzáles Jozef, 67. Uzola István
Sárgalapok:7. Wilson Speck Eugen, 19. Vígh László, 88. Mészáros Ádám
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Wilson Speck Eugen, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Vígh László, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tomáš
Cserék:16 - Mészáros Ádám - Kóša Tomáš (75. perc), 13 - Kosťukevič Vladimír - Kršteňanský Zdenko (85. perc)
Játékvezetők:Mokoš-Halíček-Meluš-Konečný
Nézőszám:650
Értékelés:A meccset 3 komáromi alapembernek is ki kellett hagynia: Maťo és Skok megsérültek, Podlucký eltiltás miatt hiányzott. Az első félidőben rengeteg szabálytalanság volt, a bírók előszeretettel fújtak a hazaiak javára. A veszélyesebb helyzeteik is nekik voltak, a komáromiak részéről csak Kršteňanský szabadrúgása találta el a kaput. A második játékrészben rögtön az elején egy nagy komáromi helyzet volt, de az ellentámadásból ekeli gól született Nagy Jenő és Faragó révén. Rögtön utána Uzola egyenlíthetett volna, de lövése éles szögből elment a kapufa mellett. Néhány momentummal később már Gonzáles egyenlített egy gyönyörű akció végén. Pár percre rá Uzola talált be a kapuba, így már 1:2 volt az eredményjelzőn. A folytatásban az ekeliek próbálkoztak, de csak egy-kétszer jutottak el a komáromi kapuig, a végére el is fáradtak. Az utolsó pár percben még Mészáros Ádámnak volt egy jó lövése, de sajnos nem talált kaput.
Delta:Szenzációs mérkőzést vívott a két csapat ezen a találkozón. ... Grajcár Antal, Ekel FC edzője: "Állítom, hogy ez a mérkőzés a második ligában is megállta volna a helyét. ... A játék képe alapján a döntetlen lett volna az igazságos, de a foci már csak ilyen." ... A mérkőzés annyira kiegyensúlyozott volt, hogy a döntetlen talán jobban kiemelte volna annak igazi lefolyását. Ami viszont tanulságos az edző szavaiból, hogy ilyen rangadók után is meg lehet őrizni a sportszerűséget, a kölcsönös baráti hangot.
Nitrianske Noviny:Okresné derby prinieslo vyrovnaný prvý polčas. Do vedenia išli domáci hneď po prestávke, keď Gőgh poslal dlhý center na Nagya a po jeho prihrávke Faragó otvoril skóre. Hostia však rýchlo odpovedali a z akcie po pravej strane vyrovnal Gonzáles. Domáci sa po góle hľadali, no keď sa už hra opäť vyrovnala, Komárno udrelo aj druhýkrát, po strate lopty z útoku zariadil hosťom tri body Uzola.