Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FC ViOn Zlaté Moravce B 3:0 (2:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 10. forduló
Dátum:2010-10-02, 14:30
Gólok:23. Lérant Peter, 40. Nagy József, 65. Uzola István
Összeállítás:1 - Bilkó Vilmos,
2 - Kürthy Róbert, 3 - Skok Matej, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tomáš
Cserék:12 - Mészáros Ádám - Kóša Tomáš (14. perc), 14 - Kosťukevič Vladimír - Uzola István (80. perc), 13 - Wilson Speck Eugen - Kürthy Róbert (86. perc)
Játékvezetők:Slovák-Ferenczi-Baňár-Gádoši P.
Nézőszám:400
Értékelés:A mérkőzés előtt 1 perces gyásszünettel emlékeztünk meg a tegnap elhunyt id. Czanik Károlyról. Az első pár percben csak tapogatózás volt mindkét csapat részéről, utána viszont a komáromi csapat átvette egyre jobban az irányítást, és egyre több helyzetet dolgozott ki. Aztán a 23. percben Kršteňanský beadását Léránt fejelte be- 1:0. A hazai nyomás tovább folytatódott, Nagy József növeltek kettőre az előnyt- egy gyönyőrű bombagóllal éles szögből jobb oldalról. A csapat most a második félidőben sem vett vissza az iramból, meg is született a 3. gól. Podlucký húzott el a bal szélen, beadását pedig Uzola juttatta a hálóba. Ezután már visszaestett a komáromi támadások száma, a vendégnek egyetlen egy valamire való helyzetjük 12 perccel a vége előtt volt. Az egész jó iramú mérkőzésen egy percig sem férhetett kétség a 3 pont sorsához.
Nitrianske Noviny:Domácich otriasla smutná správa, keď cez víkend podľahol infarktu tréner miestnej prípravky,i preto sa hralo v tichej atmosfére. Peknú návštevu potešil aspoň Lérant presnou hlavičkou po rohu a krásny volej Nagya pod brvno. Po hodine hry stanovil skóre po Podluckého prihrávke Uzola. KFC tak dosiahlo zaslúžené ale smutné víťazstvo.