Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - TJ Družstevník Vrakúň 6:0 (2:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 12. forduló
Dátum:2010-10-16, 14:00
Gólok:24. Uzola István, 39. Gonzáles Jozef, 60. Uzola István, 71. Mészáros Ádám, 76. Mészáros Ádám, 89. Mészáros Ádám
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Skok Matej, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Mészáros Ádám
Cserék:13 - Kürthy Róbert - Maťo Róbert (46. perc), 12 - Vígh László - Kršteňanský Zdenko (62. perc), 15 - Wilson Speck Eugen - Lérant Peter (82. perc)
Játékvezetők:Kravárik-Krč-Konečný-Haršány-Karnay
Nézőszám:400
Értékelés:Az elején eléggé nehézkesen indult be a komáromi gépezet, az első gólhoz kellett a vendég védő asszisztálása is. A második gólnál Gonzáles maga cselezett egészen a kapuig, a kapust is elfektetve passzolt a kapuba. A 3. gól amit Uzola rúgott hasonlóan egyéni akcióból született, majd Mészáros kapott egy remek átadást Kürthytől, majd szintén ő volt szemfüles egy lecsorgó labdánál. Az utolsó gólnál pedig szöglet után Mészáros egy érintéssel helyezett a kapuba. Ezenkívül még Podlucký 11-est hibázott, és Mészárosnak is voltak még ziccerei. Az ellenfél mindössze két nagy helyzetet dolgozott ki, egyet a második félidő elején, a másikat pedig 5:0-nál. A győzelem lehetett volna akár nagyobb arányú is.
Delta:Komáromban ismét örömfocit látott a közönség, a lilák gólzáporos győzelmet arattak. Ezen a találkozón valamennyi játékos tudása legjavát nyújtotta, bár közülük egyet mégis ki kell emelni. A mindössze 17 éves Mészáros Ádám klasszikus mesterhármassal hívta fel magára a figyelmét.
Nitrianske Noviny:Domáci mali celý zápas hru pod kontrolov. V úvode sa ťažšie dostávali do tempa,ale prvý gól Komárno dalo. Polčasový výsledok Komárno neuspokojil a po pekných individuálnych a kombinačných akciách strelili ďaľšie štyri góly. Divácky atraktívny zápas sa skončil jednoznačným domácim víťazstvom.