Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FC Neded - KFC Komárno 2:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 13. forduló
Dátum:2010-10-24, 14:00
Gólok:20. min., 59. min.
Sárgalapok:53. Nagy József, 56. Kršteňanský Zdenko, 57. Uzola István, 63. Lérant Peter
Összeállítás:1 - Kosťukevič Andrej,
2 - Skok Matej, 3 - Maťo Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Mészáros Ádám
Cserék:13 - Kürthy Róbert - Mészáros Ádám (66. perc), 12 - Vígh László - Nagy József (66. perc), 14 - Kosťukevič Vladimír - Skok Matej (84. perc)
Játékvezetők:T.Gádoši-Belanský-Lištjak-Zsebi
Nézőszám:400
Értékelés:Az elejétől kezdve a hazaiak agresszívan játszottak, nem hagyták a komáromiakat játszani. Helyzetekben nem bővelkedett a találkozó, az első gólnál 3 komáromi védő állt a gólszerző játékos körül, és sajnos (az egyébként nem túl erős és helyezett lövése) a kapuban landolt. Az egyetlen épkézláb komáromi akció útja Nagy-Skok-Kršteňanský volt, de a lövés elment a kapufa mellett. Talán ha bemegy... A második félidőben is maradt a hazaiak agresszív játéka, a vendégek pedig egyszerűen rosszul is és ötlettelenül is játszottak. A második negyedi gólnál a kapus félúton megtorpant és átemelték őt. Egy komáromi helyzet is volt, egy szöglet után rosszul ütötte ki a labdát a negyedi kapus. Sajnos a második félidőben elég sok furcsa bírói döntés született, holott az első viszonylag korrekt volt. Viszont az is tény, hogy egyszer sem volt kapura tartó lövése a komáromi gárdának.
Delta:Másodszor is megingott a listavezető KFC, most Negyeden kaptak ki a lilák teljesen megérdemelten.
Nitrianske Noviny:Stretli sa dve vyspelé mužstvá,hral sa futbal vysokej úrovne. Neded mal viac z hry,čo potvrdil Sloboda sólom a lá Messi. Hostia kontrovali rýchlikmi Uzolom a Mészárosom, no gólom sa neskončil ani Kršteňanského nájazd. V 59. min. zužitkoval Beneš presný Vargov center a bolo vymaľované.