Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:TJ Veľké Lovce - KFC Komárno 0:1 (0:1)
IV. liga, délkeleti csoport, 18. forduló
Dátum:2011-03-27, 15:00
Gólok:5. Gonzáles Jozef
Sárgalapok:33. Csintalan Tivadar, 56. Kökényesi Attila, 65. Mlynár Gabriel, 71. Lérant Peter
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Mlynár Gabriel, 4 - Kürthy Róbert, 5 - Lérant Peter, 6 - Kökényesi Attila,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Szórád Csaba, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:14 - Vígh László - Mlynár Gabriel (65. perc), 13 - Skok Matej - Gonzáles Jozef (82. perc), 12 - Uzola István - Kóša Tamás (85. perc)
Játékvezetők:Ahmed-Caňo-Janus-Španihel
Nézőszám:300
Értékelés:Remekül kezdődött a találkozó, Gonzi egy szép lövéssel megszerezte a vezetést. A folytatásban a hazaiak magukhoz tértek, és enyhe mezőnyfölényben voltak, viszont a félidő végére mintha kifulladtak volna. A második játékrészben nagyobb volt a hazai nyomás, egy kicsit kezdett eldurvulni a mérkőzés, de gól nem született. A cseréknek köszönhetően az utolsó 10 percre felszabadult a komáromi kapu, és Kürthy akár megduplázhatta volna az előnyt.
Delta:Nagyszerű mérkőzésen nagyszerű ellenféllel szemben sikerült győznie a listavezetőnek. Gonzáles már a 4. percben gólt szerzett, és ezt kellett megvédeniük a liláknak.
Nitrianske Noviny:Vo vynikajúcom štvrtoligovom stretnutí nováčik začal vo 4. min. veľkou šancou, ktorú Koreň nepremenil. Na druhej strane sa Gonzáles nepomýlila poslal KFC do vedenia. V prvom polčase si domáci ešte pár šancí vypracovali, avšak ich nevyužili najprv Farkaš a po ňom Koreň. V druhom polčase hostia k ničomu hráčov Veľkých Loviec nepustili a víťazstvom si zveľadili náskok na čele tabuľky.