Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Slavoj Sládkovičovo 3:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 19. forduló
Dátum:2011-04-02, 15:30
Gólok:36. Kürthy Róbert, 56. Mlynár Gabriel, 88. Uzola István
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Kürthy Róbert, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Uzola István,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Szórád Csaba, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:12 - Mlynár Gabriel - Kóša Tamás (46. perc), 13 - Skok Matej - Kršteňanský Zdenko (70. perc), 14 - Vígh László - Kürthy Róbert (82. perc)
Játékvezetők:Kukan-Baňár-Ferenczi-Zsebi
Nézőszám:500
Értékelés:Az első félidőben nem igazán sikerült helyzeteket kialakítania a komáromi csapatnak, sokszor lesen lettek megállítva a hazai támadók. A félidő hajrájában egy kis szerencsével is Kürthy megszerezte a vezetést. A második játékrészben nagyobb volt az iram, több helyzet is kialakult, a csereként baálló Mlynár góllal fejezte be Csintalan és Kürthy akcióját. Utána Nagy hagyott ki egy 11-est, a legvégén pedig Uzola szerzett egy bombagólt. A vendégek szinte el sem jutottak a komáromi kapuig, a támadójátékuk nem volt veszélyes.
Delta:Ismét remekeltek a KFC-s fiúk, és magabiztos játékkal verték a múlt héten Lévát otthonában legyőző diószegi csapatot. A mintegy 800 néző remekül szórakozott, és a mérkőzés után hosszasan ünnepelte kedvenc csapatát.
Nitrianske Noviny:Slavoj prišiel k lídrovi z defenzívnou taktikou. Prvý krát zlyhala až v závere prvého polčasu, keď center hrajúceho trénera Kršteňanského neudržal Jasovský a Kürthy pohodlne dorazil. Druhý gól padol po peknej akcii po osi Kršteňanský-Gonzáles-Mlynár(?????). Jedinú šancu Sládkovičova namieril G.Nagy hlavou len do rúk Balogha. Pred víkendovým šlágrom jari v Leviciach vládne v KFC pohoda.