Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FK Slovan Levice - KFC Komárno 1:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 20. forduló
Dátum:2011-04-10, 15:30
Gólok:37. min.
Sárgalapok:71. Nagy József
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Uzola István,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Szórád Csaba, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Mlynár Gabriel
Cserék:15 - Kóša Tamás - Mlynár Gabriel (67. perc), 12 - Kürthy Róbert - Csintalan Tivadar (76. perc), 16 - Kosťukevič Vladimír - Kökényesi Attila (90. perc)
Játékvezetők:Koníček-Španka-Sládek-Pecho
Nézőszám:650
Értékelés:A viszonylag nagy távolság ellenére elég szépszámú komáromi közönség látogatott el Lévára. Az első félidőben egyszer jutottak el a lévaiak komolyabban a komáromi kapuig, ebből gól született. A másik oldalon Nagy Józsefnak volt ígéretes előretörése illetve lövése, de sajnos ez célt tévesztett. A játék nagyrészt mezőnyben folyt, és a komáromiaké volt a fölény. A 2. félidőben folytatódott a komáromi mezőnyfölény, de sajnos sok helyzetet nem sikerült kialakítani. Egy veszélyes hazai helyzetet Balogh kapus hárított, a másik oldalon Léránt szöglet utáni fejesét a védők a gólvonalról rúgták ki. A hazai csapat ugyan nyert, de nagyon gyenge játékot mutattak be, a döntetlen igazságosabb lett volna.
Delta:A komáromi lilák a tavaszi idényben először kaptak gólt, és ez egyben első vereségüket is jelentette a nagy rivális, Léva pályáján. Az első félidőben hátszéllel játszottak a komáromiak, de ezt nem tudták kihasználni. Ellenkezőleg, a hazaiak lőttek egy gólt, és ezt az előnyüket sikerült a mérkőzés végéig megtartaniuk.
Nitrianske Noviny:Šlágru roku neprialo počasie, hralo sa prevažne v strede poľa, kde sa bojovalo o každú loptu. Po peknej akcii dal Pavlík loptu Švecovi, ten prudkým centrom prihral Zimovi, ktorý z prvej trafil brankára a odrazenú loptu vratil do siete Pavlík. V druhom polčase sa už na pár šancí nič výnimočné nestalo, domáci ešte živia nádej na postupovú oslavu storočnice futbalu v Leviciach.