Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:MŠO Štúrovo - KFC Komárno 1:1 (0:1)
IV. liga, délkeleti csoport, 21. forduló
Dátum:2011-04-16, 16:00
Gólok:67. min. - 23. Nagy József
Sárgalapok:41. Kökényesi Attila, 76. Szórád Csaba, 85. Lérant Peter, 88. Nagy József
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:13 - Skok Matej - Kóša Tamás (61. perc), 12 - Kürthy Róbert - Kršteňanský Zdenko (69. perc), 15 - Mlynár Gabriel - Uzola István (75. perc)
Játékvezetők:Kravárik-Krč Konečný-Haršány-Šulla
Nézőszám:300
Értékelés:Egy kicsit jobban kezdtek a hazaiak, az első 10 percben aktívabban játszottak. Utána fokozatosan átvette az irányítást Komárom, és egyre több helyzetet dolgozott ki. A gól egy 11-esből született, melyet Kósa buktatásáért ítélt meg a játékvezető. A folytatásban több nagy komáromi helyzet is kimaradt, többek közt Lérant is növelhette volna az előnyt. A második félidőben tovább durvult a találkozó, főleg az egyenlítő gól után provokáltak a hazaiak, és sokszor már-már verekedtek is a játékosok. A játék szempontjából a vendég csapat volt az aktívabb, de mégis a párkányiak egyenlítettek, egy meglehetősen potya gólból, amikor is Balogh kapus kezei felett bement egy magasan szálló szabadrúgás. Sajnos az viszonylag jó színvonalú és iramú mérkőzés majdnem botrányba fulladt, a bíró a rengeteg sárga lappal sem tudta fékezni az indulatokat. A komáromi játékosok közül ki kell emelni Uzolát, aki rengeteget dolgozott, de csatártásától nem sok használható labdát kapott.
Delta:Az első félidőben egy jogosan megítélt büntetővel szereztek vezetést a lilák, és jó úton haladtak a listavezetőhöz méltó győzelem felé. Sajnos, azonban a félidő utolsó percében Kršteňanský ziccert hibázott, ami később megbosszulta magát. A második félidőben szó szerint bekeményítettek a hazaiak, amit a játékvezető tolerált, és a mérkőzés egyre jobban bikaviadalra kezdett hasonlítani. Ekkor egyenlítettek a hazaiak, de a kedélyek továbbra sem csillapodtak. A komáromi szurkolók szomorúan hagyták el a párkányi pályát. Nem is annyira az eredmény, mint inkább a hazaiak minősíthetetlen viselkedése nyomta rá bélyegét hangulatukra. Ők azt hitték, Duna menti barátoknál vannak látogatóban.
Nitrianske Noviny:Domáci sa lídra nezľakli a hneď v úvode si vypracovali dve vyložené šance. Súper však postupne preberal iniciatívu a začal hrať nátlakový futbal. Komárno malo viac z hry, ujalo sa vedenia, ale domáci hrajúci s odhodlaním a bojovnosťou dokázali vyrovnať, keď Kunyikova strela z priameho kopu smerovala presne pod brvno Baloghovej brány.