Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:KFC Komárno - FK Slovan Šahy 3:0 (1:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 22. forduló
Dátum:2011-04-23, 16:00
Gólok:26. Szórád Csaba, 54. Uzola István, 64. Uzola István
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Skok Matej, 5 - Kürthy Róbert, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Kóša Tamás
Cserék:12 - Vígh László - Kürthy Róbert (56. perc), 13 - Mlynár Gabriel - Kóša Tamás (60. perc), 14 - Kosťukevič Vladimír - Uzola István (72. perc)
Játékvezetők:Gádoši T.-Lištjak-Belanský-Strányovszky
Nézőszám:400
Értékelés:Egy nagyon gyenge első félidőben az első igazi helyzetje Ipolyságnak volt, utána többször nem is jutottak el a komáromi kapuig. Nem sokkal utána Szórád értékesített egy büntetőt, ezután mindössze Kósa 3 kihagyott ziccerét lehet feljegyezni. A második játékrészben Uzola távoli lövésével 2:0-ra módosult az eredmény, Vígh beállása után némileg megélénkült a találkozó, ekkor a közönség már láthatott több szép komáromi akciót. A 3. hazai gólt szintén Uzola lőtte, aki ezen a meccsen is sokat hajtott. Az ellenfél semmilyen veszélyt nem jelentett a komáromi kapura.
Delta:Bár az első félidőben kissé akadozott a hazaiak összjátéka, gólhelyzetben ekkor sem volt hiány a liláknál. A másodikban aztán felpörgette magát a Lérant legénység, és Uzola két pontos találatával - a vendégek nagy szerencséjére - ki is alakult ez a végeredmény.
Nitrianske Noviny:Zápas sa od úvodu niesol v domácej režíme. Hostia pohrotili iba v 18. min., keď dobrú loptu do behu si spracoval Dudáš, ale Balogh jeho strelu reflexívne zneškodnil. Prevaha Komárna pokračovala aj v druhom polčase, domáci napokon vyhrali rozdielom triedy, ale skóre mohlo byť aj vyššie.