Komáromi Football Club


Mérkőzések


Mérkőzés:FK Kolárovo - KFC Komárno 0:1 (0:0)
IV. liga, délkeleti csoport, 23. forduló
Dátum:2011-04-30, 16:30
Gólok:64. Skok Matej
Sárgalapok:27. Vígh László, 65. Csintalan Tivadar
Összeállítás:1 - Balogh Tamás,
2 - Csintalan Tivadar, 3 - Kökényesi Attila, 4 - Nagy József, 5 - Lérant Peter, 6 - Szórád Csaba,
7 - Podlucký Michal, 8 - Kršteňanský Zdenko, 9 - Uzola István, 10 - Gonzáles Jozef, 11 - Vígh László
Cserék:13 - Skok Matej - Kršteňanský Zdenko (22. perc), 12 - Mlynár Gabriel - Gonzáles Jozef (54. perc), 15 - Kürthy Róbert - Kökényesi Attila (57. perc)
Játékvezetők:Baňár-Golha-Ferenczi-Nečkář
Nézőszám:250
Értékelés:Sokan elkisérték a csapatot a járási rangadóra, a 250 nézőből körülbelül a fele komáromi volt. Az első félidő elején Víghnek volt egy ígéretes lövése, utána viszont meddő komáromi fölény volt helyzetek nélkül. Néhány gútai többet volt a földön mint két lábon, ezt a bíró tolerálta, így kamatoztathatták színészi képességeiket. A második félidőben egy kicsit gyorsabb lett az iram, Skok egy kicsit szerencsésnek is mondható helyzetből, egy jobb oldali beadásból szerzett gólt. Szintén ő hagyta ki a meccs legnagyobb helyzetét, 1 méterről bombázott a kapu fölé. A végére teljesen átvette az irányítást a komáromi csapat, a gútaiaknak egy komolyabb helyzetük sem volt. A mai napon ki lehet emelni Skokot, aki eldöntötte a mérkőzést és Uzolát, aki ma is rengeteget futott, harcolt.
Delta:Alacsony színvonalú mérkőzésen szerencsésnek mondható, de mégis megérdemelt győzelmet arattak a listavezető lilák. Végig enyhe mezőnyfölényben játszottak ugyan, de a hazaiak nagyszerűen védekeztek, és minden lehetőséget kihasználtak az ellentámadásra. Ami pozitívumként értékelhető, hogy nagyon sportszerű környezetben zajlott a rangadó.
Nitrianske Noviny:V taktickom stretnutí si prakticky ani jedno mužstvo v prvom polčase nevypracovalo vyloženú šancu. Väčšinu času derby zápas odvíjal medzi 16-kami a až po úvodnom góle, ktorý dali po chybe domáceho gólmana hostia, začali domáci hrať. Nakoniec však už vyrovnať nedokázali.